Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mokiii píše:
Víš co já to nemám ani teď jistý,že všechno dobře dopadne,třeba mi to taky nevyjde a budu se s tím taky muset nějak smířit.Ale tobě už to tentokrát vyjde uvidíš
mokii,byva ti spatne-to je dobre znameni,hcg roste mimi bude urcite v poradku,
,zitra mate ultrazvuk,ze??? ty i verunka,v kolik jdete??? musite napsat budu na vas moc myslet a tesim se jak budete vykladat!!!
já si Mokii lízátka koupím zítra:) jako prevenci do Paříže,protože určitě odletíme,už se moc těším!!! Sopka nás nezastaví, doufám ![]()
Kathy nejpozději 1.června snad,jsem do konce května tady v práci,končí nám nájem bytu…už se těším:) máme doma k prostudování kupní smlouvu,tak to pročítám pořád,aby tam nebylo nic blbého… ![]()
Já jdu na 9:20 a verca nejak v 13:00 tak uvidim no jsem zvedava jestli tam bude ![]()
tam urcite budete mit obe dve,musite napsat co nejdrive
........veru uz se na tebe tesim,to bude parada,mokii pujde s nama a snad i berca ![]()
Katy dík! Taky se těším:) Jasný že dám vědět,budu tady i dopoledne chvíli,nž pojedu…pro dnešek končím, papa a Mokii
![]()
ahojky,muzu se pridat?ja zatim litam po vysetreni,ale snad brzy uz do toho budu moct jit…jsem z Olmika
jasne ze muzes vitam te tady
…a co mas za vysetreni??? a od kdy se snazite??
Kathy koukala jsem na fotky a žádná slušná tu fakt není,tak po víkendu ju:)
Bradmilo také tě vítám ![]()
dobre ranko ,ja jdu hajat
,holky at vam to vse dobre dopadne
,a mate tam
paaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
zatim velmi casto ultrazvuk,at zjistime,jak to tam funguje,jestli mam ovulaci apd.prasky neberu od brezna,takze jsem v uplnem zacatku a uvidim jak to pujde…
Radka 25let
ahoj Radko,tak ti držím moc palečky at je vše ok a vše funguje jak má a brzy najdeš //. Kdy tě čeká nějaké další vyšetření??
ahojky,ja jsem dala spatny nick,jsem tu ulne nova a nick jsem chtela pod svym krestnim jmenem,takze bradmila nebude a nevim jak se meni nick,tak jsem si zridila novy,omlouvam se
ahooooj rady a kolik ti je???? a kde v olomouci bydlis???ja na namest hrdnu. ![]()