Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kkattty píše:Berenika221 píše:na tu astrolozku se muzeme domluvit???? jestli chces
zajímalo by mě, co mám ve hvězdách…konečně jsme doma a jsem utahaná jako kotě
to bude fajn ![]()
taky briskeho ale kremoveho,je krasnyyynevim co se ji na nem nelib
asi to ze je mladsi
norozhdne je tezzsi vazo 6 kilo a sisa 3,5.no uvidime.
![]()
Ahoj ![]()
víkend byl sluníčkový, byli sjme na zahradě, obnovovali skalku a sázeli, prostě pohoda. Akorát byl krátký. Škoda že nemůže být víkend delší a o to týden kratší
To by se hned lépe pracovalo.
Copak jsi dělala ty?
ahoooj verunko,no pracovni pracovni
a jeste jsem chtela spart kocky ale nic z toho nebude ta nase sisinka jen prska a kocourek to je takovy jenda takze kotatka asi nebudou ![]()
ahoj Katy
ježiš ty kočky s tím taky nadělaj co:) hotový námluvy…
Přítel mi tu nechal auto, jezdí ted služebním, já víc jak čtyři roky pořádně neřídila tak jsem trošku nervozní z toho, včera jsem jela asi 140km z chalupy abych se zacvičila, dnes sama do práce.naštěstí to jde, musím se do toho zase dostat že! ![]()
ahoj Mokii, mám se dobře těhulkovsky, mám trošku žaludek na vodě od rána,ale to bude dobrý:) už se moc těším na zítřejší utz!!
to máš dobrý v,že ho máš jen trošku na vodě mně je zase dost zle a to mám dnes před sebou návštěvu na pojišťovně a sociálce tak to doufám zvládnu.a jsem zvědává jak zítra dojdu k doktorovi ,ráno mi bývá dost blbě.
ak to ti Mokii vážně nezávidím:( mě pomáhá se najíst, když mi začíná být blbě, nezkoušel ajsi ty lízátka z lékárny?? Mají i dobrá Homeopatika, která pomáhají na nevolnosti!
Mám strach se něčím cpát,nikdy nevíš co to má za účinky.A jaká lízátka myslíš?
V lékárně prodávají speciální lízátka pro těhotné, které mají mírnit obtíže které máš! Ty homeopatika mi doporučila gynekol., jsou nezávadné a v těhu je brát můžeš bez obav!! Já si ta lízátka možná koupím preventivně do té Paříže ![]()
Díky moc dnes jak pujdu do mesta tak skocim do lekarny a koupim si je.Já mám třeba zaludek na vode ale jeste k tomu mam takovou divnou pachut v puse tak si dam vzdycky nejakej bonbon at to predcim,ale moc to nepomaha.a kdy odjizdite do te parize?