Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoooj holky ja jen v rychlosti z prace,dnes mame sanitarni den tak uklizime,takze nemam moc casu psat tak jen zdravim a vecer pisnu papapapa
Ahoj Katty ,tak at ti to rychle utece.Mne je dnes od rano pekne zle az ted jsem do sebe dostala suchy rohlik.A to pocasi venku to je hruza uz at je hezky.
diky mokii je nas tady strasne moc a nemame co delat ale musime tady byt,pekna otrava,po obede mame prednasku a pak provozni schuzy takze doma budu tak o pul6 kdyz to pujde,achhh jo,radsi bych byla doma s briskem ![]()
piki88 píše:
Bereniko posílám odkaz,kde se o měření teploty dočteš víc.
http://www.rodina.cz/clanek4015.htm
děkuji za odkaz. Koukám na to a
Doufám, že je vše v pořádku!
kkattty píše:
diky mokii je nas tady strasne moc a nemame co delat ale musime tady byt,pekna otrava,po obede mame prednasku a pak provozni schuzy takze doma budu tak o pul6 kdyz to pujde,achhh jo,radsi bych byla doma s briskem
Takových je nás víc. Jsem taky v práci. Leje a lidí tu je jak na 1.máje ![]()
ahoj holky, konečně jsem se dostala k pc,od rána jsme na cestách:( je hnusně, poprchává, fuj už chci fakt jaro pořádný!!
Mokii asi ve 4 hodiny:) jak ses včera ptala kde to přesně máme, to jsi myslela mě?? ten náš domeček??:)
Tak holky ted si delam obed sice vubec nemam chut ale jist musim dam si spagety s tunakem a parmazanem.A copak dobreho jste meli vy?
Mokii já pospíchala tak jsem si koupila ty čínský nudle asi po roce, málem jsem pak na poradě
pošlu ti SZ
soukromá zpráva, nahoře vpravo,jak je „můj profil“ na liště je napsáno moje zprávy, tam ji najdeš:)
Verco a az se prestehujete tak budes do poradny k dr.dojizdet?