Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Berenika221 píše:…jjjj souhlas,tak uvidime,piju kontryhel a zitra zajdu pro listovku,ale asi nic vic jist zatim nebudu no uvidime musi se manzel snazit,astrolozka rikala ze to pujde az v rijnu.ale dlabu na to verim ze mimi prijde drive,pak nam aspon verca s mokii muzou radit co a jakkkattty píše:jj zůstaly jsme na to samy, ale my to zvládneme
BERCO,tak jsme tady zatim zbyly my dve,ale proste to musi jt ,miiminka si k nam cestu najdou,vsazim se ted o basu sampanskyho ze do konce roku budeme tehotny,neli drive,co ty na to???.a kdyz nebudeme tak se opijeme
![]()
snad
Katynko beru tě za slovo a jdu do té sázky. Jestli do 31.12.2010 nebudeme těhotné, pořádně se ožereme![]()
A když jo, tak tu basu koupíme taky ale pro ostatní
![]()
![]()
veru pokud te boli brisko radsi odpocivej a dej si neco dobreho na chut
,ale to je normalni,ted je to v brisku jako v mravenisti je tam moc prace aby se tam miminko melo dobre:-))
jak dlouho budeš pít ten kontryhel? Někde jsem se dočetla, že celý cyklus, někde od ovulce do ms a někde jen prvních 14 dní od ms, tak jsem z toho zmatená ![]()
holky tak jsem si to zkusila vložit do toho podpisu aler nevím jestli mám dobre vložený tten metrik nevim jestli je to HTML nebo co
holky já už usínám:( ani nestihnu Polreicha na Primě:(( pa a zítra ahoj!!!
Mokii musíš tu adresu dát do obrázku! ikonka - vedle „zeměkoule“ nad tabulkou kam píšeš vzkazy..tu samou máš ve svém podpisu tuším!!!
Mokii v nastavení,jak máš dole můj podpis…tak tam je ta ikoka vložit obrázek, klikni na to a tu adresu png zkopíruj do toho maleho okenka co se ti ukáže
Berenika221 píše:
jak dlouho budeš pít ten kontryhel? Někde jsem se dočetla, že celý cyklus, někde od ovulce do ms a někde jen prvních 14 dní od ms, tak jsem z toho zmatená
Berco ja ho piju cely mesic tak cik cak ale ma se pit 2 salky denne,tak piju a uvidime co to udela,a jak casto spite s pritelem za mesic,jestli se muzu zeptat nekdo rika ze je to nejlepsi co 2 dny ![]()
Mokiii píše:
No tak užz se s tím tu dělám celou dobu a nic…
mokii pokud chces ten vetsi metrik tak si musis dat ten prvni ![]()