Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dekuju verunko,moc moc,dnes jsem nejaka takova citliva
myslela jsem na nase miminko ,ktery si to bohuzel rozmyslelo,asi nebyl jeho cas,ale doufam ze to druhe uz bude"chytrejsi" a pujde k nam brzicko ![]()
Katy všechno všecičko nejlepší, ať se brzy zadaří a hlavně ať je potom to miminko zdravé…
pořádně si to oslav
a nesmutni
Ahojky holky jak se máte?Katty vše nejlepší k narozeninám snad jsi je pořádně oslavila. ![]()
holky dekuji,
oslava byla super,tancily jsme hrali activity parada celkem prijemne jsem se opila ani mi dnes nebylo spatne,takze super,mesicky jsemporad nedostala uz meto pekne stve
![]()
Hlavně že sis užila oslavu a zapomněla na všechno trápení…to je někdy potřeba ![]()
ahoj holky, hlásím návrat z víkendu:)) Katy nebud smutná, uvisíš, že miminko brzy přijde, ještě asi nebyla ta správná chvíle, ale alespon víš, že to jde, že nemáš problém otěhotnět a brzy se to povede znovu!!! ![]()
zítra už zase začíná nový týden všichni jdou do práce a já budu zase sedět doma…už mě to tak nebaví..nechcete mi poradit co bych mohla dělat? ![]()
ne já jsem na neschopence nebylo mi už nějaký čas dobře a v práci se mi dělalo blbě tak jsem zašla k dr.a ta mi napsala neschopenku tak jsem doma a mám podle ní odpočívat.to je ale nuda vycházky mám vzdycky od dvou do sesti. ![]()
Kdybych byla doma já, tak bych konečně si udělala čas na veškeré domácí práce - umyla okna, vyprala záclony, přesadila květiny, uklidila a probrala věci moje na ryby…jela na zahradu, udělala záhonky a zasadila zeleninku a pak doma čekala na milého s teplou večeří
![]()
Já jsem si za 14 dní už doma vše udělala a právě už se docela nudím ,ale měla bych se už učit v říjnu jsem přerušila výšku ekonomku ale vubec se mi do toho po dlouhe dobe nechce. A kdepak holky pracujete jen vim,že katty dělá sestřičku.
Jdu v utery na odběry krve, utz bude kolem 20.,aby už bylo něco vidět:) jinak já jsem speciální pedagog:) momentálně dělám ranou péči.