Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to vypada dobre ta paní doktorka ,a budes to mt od globusu kousek
Já jsem ještě koukala na tu Ivanu Schubertovou je v Timpu,má i svou internetovou adresu a vypadá taky dobře v 1 tam zkusím zavolat jestli ještě berou nové pacientky.
me se taky líbila,ta pani doktorka,zkus zavolat a dej mi vedet
Tak jsem tam volala a prý už rok a půl neberou nové pacientky,tak škoda no nevím kam jinak už.
ale je tam vedle taky jeste jeden gynekolog ,zeptam se na neho v praci
jsem tu!! ráno jsem si dělala ten dva roky prošlý test co jsem někde vyhrabal aa jen /.Odpo jsem si koupila nový,ráno zkusím. nemám žádné příznaky krom vynechání mens tak na to moc nesázím:((
Katty,díky moc,já bych šla raději k nějaké ženské z chlapů mám divný pocit.
chlapi jsou leps ver mi,jsou takovy jiny nez lekarky,asi protoze jsou to chlapy
ale nemusis se nikoho bat a nebo se objednej tady k te http://www.petrhrachovec.cz/cv-markova.php
ale je tam myslim jen ve ctvrtek,ikdyz skorokazda ma gynekologa chlapa
VERU,tak drzim pesti at tam zitra jsou //,kup si mamatest je nejlepsi
No asi tomu nechám volný průběh.Kdyby se něco dělo tak by mimi stejně nepomohli.Buď to bude v pořádku nebo ne.Ptala se me presne jak dlouho mam zpozdeni a tak.
jak chces mokki ,to je na tobe,ja osobne bych to tak dlouho nenechala,ale na druhou stranu jestli pak prijdes tam a bude uz vse videt a o.k,tak budes klidnejsi
já si buud taky za dva měsíce hledat doktora v Olomouci, koukám že už si radíte. Budu hledat i praktického, zubaře atd:) Kathy sehnal ajsem n ajedné zapadlé vesničce mamatets, ráno zkusim:)