Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to jsem psala ja ze by jsme se mohli nekdy nekde
sejit…ja bydlim na namesti hrdinu a verca se bude stehovat do krelova 1 cervna ![]()
Katy já ve slavoníně
Já bych to teda viděla na ten červen,to už doufám budu doma s bříškem
Na začátku května mě čeká KET ![]()
Jo jo holky počkejte na mě
bude to super!!! Ty jo budu moc ráda jestli to vyjde a budu tam mít hned nějakou přátelskou duši kolem sebe:))
Verco jojo,vždycky to je lepší
jak se říká ve dvou se to lépe táhne (nebo ve třech
).
tak super ,nechame to na ten cerven,cim nas bude vce tim lepe
doufam ze uz taky budu s bříškem
nebo spise ze vsechny uz budeme mit v sobe malyho pulecka co vy na to???treba se nam tady do cervna jeste nekdo prida ![]()
tak holky mám dle očekávání antibiotika, prý se tyhle můžou brát i v prvních dnech těhu takže kdyby náhodou tak snad to bude v pohodě:))
tak se hlavne brzo uzdrav,a nezapomen dat vedet zda prisla Ms nebo zda jsi tehulkaaa ![]()
to se neboj:)) V pondělí večer vám to nahlásím, jedeme na víkend pryč tak nebudu na pc…
ahooooooooo tak jsem byla u astrolozky…no mazec...........tehotna pry budu od rijna do ledna jako ze v tu dobu otehotnim,ze drive se to bohuzel nepovede,ale ze to pujde a ze mi tam vychazi kluk:-))) no uvidime ve spouste veci se trefila,ale jak cas poplyne tak budu vedet co se splnilo ci ne,no pry o prazdninach bude blby obdobi a ze si pry budu rikat jeste ze nejsem tehotna,coz teda nevim ale kazdopadne pristi rok uz bude mim na svete tak doufaammmm ![]()
ahoj Katy,tak to zní báječně:)) sice si budeš muset ještě počkat ale ono to uteče a třeba na to nebudeš tolik myslet a tím spíš se to povede:))
joojojojo to taky doufam,ted se zamerim na sebe…no musim zhubnout minimalne 6-7kilo…bude hezky leto ,zahradky …voda …dovolena…a doufam ze pristi rok uz to vse bude s miminkem(alespon v bříšku)
.tesim se az si dame ten sraz a pokecame…snad se pozname…co takhle nejake poznavací znamení
![]()
ahoj holky tak dnes jdu do prace po 2 mesicich,,,,,,,najednou je m takovy smutno,rikam s ze uz jsem mohla byt ve 13 tydnu,a ze jsem vubec netusila ze se tam brzo vratim...........achjoo
![]()
Katy držím ti palečky, ono to uteče a za chvíli budeš mít prcka v bříšku uvidíš!!! Hezký víkend!! Budu tu až v pondělí zase:)