Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3138
31.3.10 10:59

to jsem psala ja ze by jsme se mohli nekdy nekde :-D sejit…ja bydlim na namesti hrdinu a verca se bude stehovat do krelova 1 cervna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
31.3.10 11:06

Katy já ve slavoníně :-D Já bych to teda viděla na ten červen,to už doufám budu doma s bříškem :lol: Na začátku května mě čeká KET :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
31.3.10 11:12

Jo jo holky počkejte na mě :dance: bude to super!!! Ty jo budu moc ráda jestli to vyjde a budu tam mít hned nějakou přátelskou duši kolem sebe:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
31.3.10 11:15

Verco jojo,vždycky to je lepší :-D jak se říká ve dvou se to lépe táhne (nebo ve třech :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
31.3.10 13:02

tak super ,nechame to na ten cerven,cim nas bude vce tim lepe :-D doufam ze uz taky budu s bříškem :dance: :dance: :dance: nebo spise ze vsechny uz budeme mit v sobe malyho pulecka co vy na to???treba se nam tady do cervna jeste nekdo prida :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
31.3.10 15:39

tak holky mám dle očekávání antibiotika, prý se tyhle můžou brát i v prvních dnech těhu takže kdyby náhodou tak snad to bude v pohodě:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
31.3.10 17:48

tak se hlavne brzo uzdrav,a nezapomen dat vedet zda prisla Ms nebo zda jsi tehulkaaa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
31.3.10 18:31

to se neboj:)) V pondělí večer vám to nahlásím, jedeme na víkend pryč tak nebudu na pc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
1.4.10 12:39

ahoj holky, dnes tu jsem sama?:) pěkný den vám přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
1.4.10 13:29

ahooooooooo tak jsem byla u astrolozky…no mazec...........tehotna pry budu od rijna do ledna jako ze v tu dobu otehotnim,ze drive se to bohuzel nepovede,ale ze to pujde a ze mi tam vychazi kluk:-))) no uvidime ve spouste veci se trefila,ale jak cas poplyne tak budu vedet co se splnilo ci ne,no pry o prazdninach bude blby obdobi a ze si pry budu rikat jeste ze nejsem tehotna,coz teda nevim ale kazdopadne pristi rok uz bude mim na svete tak doufaammmm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
1.4.10 13:32

ahoj Katy,tak to zní báječně:)) sice si budeš muset ještě počkat ale ono to uteče a třeba na to nebudeš tolik myslet a tím spíš se to povede:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
1.4.10 16:11

joojojojo to taky doufam,ted se zamerim na sebe…no musim zhubnout minimalne 6-7kilo…bude hezky leto ,zahradky …voda …dovolena…a doufam ze pristi rok uz to vse bude s miminkem(alespon v bříšku) :lol: .tesim se az si dame ten sraz a pokecame…snad se pozname…co takhle nejake poznavací znamení :lol: :kytka: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
1.4.10 17:31

myslíš jako výšku,šířku, barvu očí atd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
2.4.10 09:02

ahoj holky tak dnes jdu do prace po 2 mesicich,,,,,,,najednou je m takovy smutno,rikam s ze uz jsem mohla byt ve 13 tydnu,a ze jsem vubec netusila ze se tam brzo vratim...........achjoo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
2.4.10 12:44

Katy držím ti palečky, ono to uteče a za chvíli budeš mít prcka v bříšku uvidíš!!! Hezký víkend!! Budu tu až v pondělí zase:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí