Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky tak jsem rada ze je nas tady konecne vice,a ze semuzeme navzajem podporovat,no kdyby to slo se pak nekde sejt a pokecat taky by to nebylo spatne, a co delas piky???
dobré ránko holky, ve vedlejší diskusi mě holky vyhecovaly k testíku, samozřejmě jen /. Možná bylo brzy na tetsování, uvidíme jestli mi ms dorazí či nikoliv ted o víkendu.
ahoooj,dneska je venku pochmurno,no ak asi budu zehlit…a jaky si delas test?? nejlepsi jsou mamatesty,stoji 30kc jsou tam 2 a ukazaly mi tehotenstvi strasne brzo,nekdo dokonce rika ze 11 dni od poceti,kdyz jsem byla tehotna tak jsem se jeste kontrolovala jinym,a ten byl slaby a na mamatestu to bylo krasne videt…jeee ja uz se tesim az se budu taky tesit na zda jsem ci nejsem …uz aby to bylo…no preju moc stesti a aby tam brzo byly // ![]()
Dělala jsem si test od Dr.max,prý je to stejný výrobce který dělá Mamatest. Ani náznak druhé..ale nevadí, nevzdávám to:) Od ovulky mě dost bolí podbřišek,už vlatně dva týdny v kuse, že by??? Na druhou stranu mám ted už týden zánět močáku kterého se nemůžu zbavit, snad to tím není ovlivněné!!
tak pokud mas zanet MM,tak to mozna malicko bolesti muzes mit,ale myslim si ze by byly trocha jine nez pri tehotenství.no uvidis,ja kdyz jsem byla tehotna tak jsem mela porad poct kdyz nastalo datum mesicku,ze to dostanu.i jsem mela takovy krece ktery mam proste pokazde jsem si myslela ze to dostanu pak jsem sla na wc a z hruzou se vzdy divala na papir zda tam neni krev.....no a ona nikde 3 dny 2 dny po vynechani MS jsem si delala test vecer a uz tam byly //,a mela jsem taky porad nad 37,0 basalni teplotu,no tak uvidis.a kdy to mas presne dostat???
To já mám pořád pocity shodné s těmi před mens., už dva týdny, když to vezmu zpětně, tak bolesti mám od středy(kdy mi zřejmě začala ovulka) a až v pondělí potom mi začal ten zánět…břicho mě hlavně bolí večer a to tak, že se nemůžu pořádně ohnout, tak nevím. Jdu odpo k doktorce kvůli tomu močáku, uvidím co mi dá, ale na antib.budu opatrná. Mám to dostat v pátek nebo v sobotu, na test bylo ještě brzy, vím ale holky mě vyhecovaly:))
no tak podle toho co pises by to snad mohlo jt o tehotenství
ale uvidis,pockala bych a test bych si udelala v pondeli pokud to pres vikend nedostanes a míváš to pravidelny,no jestli je to jiny nez mivas kazdy mesic,tak by to mohlo vyjít ale taky na tom muze mít podíl ten močák,no uvidis ale drzim pesticky,palecky a vsechno at ti to vyjde a v pondelí mas //,no musis pak napsat,my jsme spolu spali v pondelí,amanzelovi to „ujelo“tak mam trochu i strach protoze cekam na ty první mesicky po revizi abych se procistila,bojim se aby to nedopadlo jak s tim 1 tehotenstvím…no snad to bude o.k......zitra jedu s kamoskou k astroložce tak uvidím do mi poví ![]()
No holky,vidím,že jste se snažily se psaním. Já teď před chvíli dožehlila -KONEČNĚ!!!- a jdu se za váma kouknout ![]()
Verco s tím močákem bych si moc nezahrávala, kup si kontryhelový čaj a nějaké brusinky (je to dobré na podporu močáku),ale k té Dr. v první řadě!!! ![]()
Uvidíme uvidíme:) já mám po vysazení cyklus 35,45,31,28, takže čekám v pátek jestli se to už umoudřilo:) ten dlouhý (45) to vypadalo, že jsem měla ZT, ale není to 100% jisté.
Ty jo tak to ti budu držet palce! Mě před 5ti lety kartářka zprostředkovaně řekla vše co bude, tenkrát jsem měla skoro před svatbou a nevěřila jí ani slovo:) a vše se splnilo!!
ahoj Piki, já vím, já s tím měla problémy před pár lety..ted jsem myslela ž eto zvládnu sama, s Urinalem,ale nezabral tak jak by měl:( Přeci jen jsem nechtěla antibiotika, kdybych náhodou už byla těhu,ale domluvím se s MUDr.
myslim si ze ti nasadi biseptol,neni to vylozene anibiotikum ale chemoterapeutikum,ale stejne se s ni porad,kdyby jsi nahodou byla tehu
a jaky problemy??? chodis casto na wc nebo mas i krev moci???,no hlavne hodne pij ,a mozna misto kontryhelu bych se priklanela k urologickemu caji pokud je to ten mocak .
snažím se pít hodně, ale jsem terénní pracovník a ne vždy to jde běhat na wc:) chodím často, mám pocity pálení a cítím, jak se ten močák pořád svírá, stahuje
zasla bych k doktorovi,pokud mas zanet tak je potreba teplo klid a hodne pít,urco tam zitra zajdi,uvidis co ti rekne,at se ti to treba pres vikend nezhorsi ![]()
Nevím,která z vás to psala,že bychom se mohli někdy a někde sejít. Je to docela dobrý nápad,akorát nevím kdy ![]()