Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No a jak dlouho jsi cekala na vysledek?
Ja teda testuju, ze cekam 5min a jeste po pul hodine se chodim koukat, jestli tam neni nejaky duch ![]()
Takze nehazej test zbrkle do kose, druha carka ihned vyleze az v pokrocilejsim stadiu tehotenstvi, na zacatku ji to muze chvili trvat
No právě moc dlouho ne myslela jsem že nejpozději do 5 -ti minut tam musí být.
záleží na testu. někde píší až limit 10 minut. pořádně si přečti návod
pokud se to ale víc než hodina, neukazuje to už správně. poradila bych počkat ještě tak 2 dny a zkusit znova z ranní moči. ale kdo má to napětí vydržet, že?
Ted jsem si dělala další test takovej ten uz kvalitnější a byla tam jedna čárka vyrazná a ta druha uz ne tak moc.tak nevim
Já jsem test po limitu vyhodila, ale později mi to nedalo a šla jsem se jen tak pro zajímavost kouknout a druhá čárka tam byla - a právě jezdí pod okny na kole. Takže je to nadějné a přeji hodně štěstí.
já si myslím,že určo naději máš,kolikrát jsem slyšela,že po 10min tam byla slabá // a opravdu těhu byly ![]()
mě se to stalo minulý měsíc // po limitu,ale pak přišla opožděná ms a sní odešlo všechno ![]()
ale tobě držím palečky a vypaadá to moc slibně ![]()
@Kytičkaaa píše:
já si myslím,že určo naději máš,kolikrát jsem slyšela,že po 10min tam byla slabá // a opravdu těhu byly
mě se to stalo minulý měsíc // po limitu,ale pak přišla opožděná ms a sní odešlo všechno
ale tobě držím palečky a vypaadá to moc slibně
ahoj jestli se muzu zeptat za kolik za kolik dni prisla opozdena MS ja uz jsem 6 den co se zpozduji TT jsem si delala ale zatim negativni ![]()
Ahojky,četla jsem si tu holky Vaše příspěvky a tak jsem se rozhodla ,že se Vás na něco zeptám.Antikoncepci už 2 měsíce nepoužívám,protože se s přítelem snažíme o mimi dnes už mám dva dny zpoždeni MS tak jsem si včera dělala test ale nevím jestli jsem dodržela ty 3 minuty asi ne a hodila to do koše ,protože jsem tam zatím viděla jen jednu čárku a ráno jsem si pro jistotu udělala ještě jedešn a ten dopadl stejně,ale před chvílí jsem je vyhrabala z koše a na jednom dnešním byla slabá druhá čárka a na tom včerejším byla zřetelná druhá čárka co myslíte????