Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím, mám takový dotaz. S manželem jsme se rozhodli, že se začneme snažit o miminko. Nicméně když do mě ejakuluje, potom mě bolí v podbříšku (jako nic závratného, žádné obří bolesti, nebo křeče, ale prostě bolí). Když jsme používali kondom, vše bylo v pořádku. Předpokládám že to asi není dobré znamení co?
Hele nevim, ale měla jsem to stejné..
otěhotněla jsem druhý cyklus ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, mám takový dotaz. S manželem jsme se rozhodli, že se začneme snažit o miminko. Nicméně když do mě ejakuluje, potom mě bolí v podbříšku (jako nic závratného, žádné obří bolesti, nebo křeče, ale prostě bolí). Když jsme používali kondom, vše bylo v pořádku. Předpokládám že to asi není dobré znamení co?
Ja to mam do teď a mela i na zacatku nevim proč ale podarilo se nam to na poprvé
jsem cca 5 tyden ![]()
Ženy moc děkuji. Ani nevíte jak moc jste mi pomohly… Já už měla v hlavě katastrofický scénáře, jak je to průser a že určitě nemůžu mít miminko… ![]()
Dobrý den, mám ten samý problém, teď jsme měli s přítelem sex a asi 6× za sebou jsme se nehlídali, řekli jsme si že zkusíme miminko, poslední menstruace byla den před Silvestrem. Po sexu jsem měla hodně intenzivní bolest v podbřišku. Vždy když šlo o nechráněný sex. Jinak mě břicho nebolí. Takže je vše v pořádku? Test jsem si dělala, samozřejmě je brzy a byla jen jedna čárka. Z krve se mi ukáže kdy výsledek? Děkuji holky za odpověď ♥️️