Bolest břicha v 8. týdnu těhotenství

3072
2.10.13 15:25

Bolest břicha v 8tt

Ahoj, jsem teď v 8tt a pobolívá mě v podbřišku jako při menstruaci. Máte některá taky takové bolesti? Včera jsem byla u doktorky kvůli špinění a podle ultrazvuku bylo vše ok, mimi bylo už vidět se srdíčkem, předepsala mi utrogestan a mám nařízený klid. Jsem z toho trochu na nervy, měla jsem už jedno zamlklé těhotenství, ale to bylo úplně bez příznaků, že je něco špatně se poznalo podle ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3696
2.10.13 15:30

Taky jsem 8tt a občas píchne, občas zatáhne. Nebolí to stále, jen jednou za čas a doktor říkal, že prý je to normální, jak se vše natahuje a roste. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
2.10.13 15:30

Ahojky, to bude tvoje první mimi že?

Neboj se zbytečně! Mnens. bolesti jsou normální… neměly by ale přesáhnout sílu MS.
Ten podbřišek je teď prokrven a silně roste, takže to je většinou tím. Já to v tomto těhu měla taky a taky jsem v tomto těhu v tom období i špinila asi týden… vše je zatím úplně ok :think:

Jinak já mám za sebou 4 těhotenství a z toho jen jeden porod… bolesti byly vždycky! Ale špinění jsem měla jen u těch potratů, ale v pozdějším týdnu… u syna jsem nešpinila. Takže teď když jsem zase špinila jsem si myslela, že to zase všechno končí, ale ouha - pokračujeme dál :twisted: na špinění si stěžuje opravdu hodně těhulek a většinou je to ok.

Držím pěsti ať je mimi dál čilé a roste a roste a roste :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
2.10.13 15:42

Já měla bolesti jako při MS skoro od začátku do konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
2.10.13 19:33

Neboj já jsem taky v 8tt a úplně stejný pocity..spíš je to mírnější a neboli to pořád jen chvilkama…sem tam mě dneska slabě pichlo v břiše, a dobrý…přece to musí být někde cítit, když se to v tom těle vsechno mění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3072
3.10.13 08:22

Díky za odpovědi. Mám hodně velké bolesti, ale je fakt, že třeba jen hodinu a pak je zas pár hodin klid. Asi lépe vědět, že se něco děje :-)Ještě jednou díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.10.13 09:28
@zuza129 píše:
Díky za odpovědi. Mám hodně velké bolesti, ale je fakt, že třeba jen hodinu a pak je zas pár hodin klid. Asi lépe vědět, že se něco děje :-)Ještě jednou díky.

přesně tak jsem to mívala i já, třeba hodinu bolesti a pak den klid a pořád dokola, pak bolesti 2 dny v kuse atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3970
3.10.13 12:47

Je to úplně normální, tak se neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
10.12.13 15:08

Ahoj holky :kytka:
Jsem v 8tt a dnes jsem začala malinko špinit a bolelo mě v podbříšku, jela jsem na gynekologii, pan doktor mě udělal ultrazvuk a srdíčko bylo krásně vidět, vše se zdá v pořádku ale pan doktor mě předepsal utrogestan 1-1-1 a když jseem se ho zeptala, kdy mě vystaví těhotenskou průkazku, tak mě řekl, at' přijdu příští týden na kontrolu a že to vypadá na hrozící potrat 8o :(
Jsem z toho divoká a nějak se mě to nezdá :nevim: špinění ustalo, srdíčko bylo krásně vidět, břicho mě pobolívá občas, jiné potíže nemám, cítím se dobře, tak si říkám, že hrozící potrat, vypadá snad trochu jinak :nevim:
proč mě pan doktor straší a máte někdo s tímto zkušenost, děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
10.12.13 15:15

Jo a ještě mě pan doktor nedělá žádné jiné vyšetření jako moč, krev, měření tlaku…je to normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
10.12.13 15:17

Nestresovala bych se tím, třeba bude vše v pohodě. Mě taky doktorka jednou řekla, že 2/3 plodů odchází do 12 týdne. A to jsem neměla žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
10.12.13 15:22

@Rakia to je teda divné a doktor je de..l :poblion: :zed: já teda v 8tt špinila, že jsem bez intimky nemohla ani vstát z postele a v podbříšku mě bolelo (nebo spíš tlačilo a řezalo) stále, těhulkování nebyla procházka růžovým sadem, hlavně se nestresuj a odpočívej psychika dělá hodně a pokud se cítíš dobře, bude to dobrý :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
10.12.13 15:29
@Radanka25 píše:
@Rakia to je teda divné a doktor je de..l :poblion: :zed: já teda v 8tt špinila, že jsem bez intimky nemohla ani vstát z postele a v podbříšku mě bolelo (nebo spíš tlačilo a řezalo) stále, těhulkování nebyla procházka růžovým sadem, hlavně se nestresuj a odpočívej psychika dělá hodně a pokud se cítíš dobře, bude to dobrý :palec: :palec:

normálně sem mu ráno volala, že špiním, tak mě řekl at' přijedu a pak jsem tam hodinu čekala protože sestřička na mě vlítla s tím, že přednost mají těhotné ženy s průkazkou a jelikož já těhotná sem a průkazku nemám, tak mám počkat, až bude volno!!!Tak jsem jí řekla ale sestřičko, já špiním a pobolívá mě v podříšku :( a ona mě to nezajímá, musíte vydržet :zed: :zed: ach jo jako chápu, že maminky s průkazkou mají nárok na to jít předemnou ale co kdyby jsem začala opravdu krvácet hodně, nebo mě bylo zle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5303
10.12.13 15:37

Ahoj to ja jsem taky mela spinila jsem doktorka mi napsala utrogestan 1-0-2 a brala jsem to az do ted 12tt..průkazku jeste nemam dostanu ji az ted v pondeli jak pujdu na screening…u me doktorky nema v čekárně vliv průkazka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
10.12.13 15:39

@Rakia no to je katastrofa normalne bych odesla a sla k jinemu, jinak jsem to mela stejne a holky me poradili vymackat citron s vodou, denne vypiju 1citron na 2litry a oravdu se mi hned ulevilo a prestala jsem spinit okamzite. Tukam, tukam do dreva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí