Bolest břicha ve 26tt

1247
22.6.11 23:44

Bolest břicha ve 26tt

Těhulky a maminky, potřebovala bych poradit. Jsem ve 26tt, zatím těhotenství bez větších problémů. Teď mám ale problém s tím, že mě bolívá břicho. Není to taková ta vnitřní bolest, jako při menzes, ale přirovnala bych to k píchání v boku, ale v oblasti břicha po stranách. Bolest se objevuje hlavně při chůzi nebo když nesu těžší tašku. Někdy se musím vyloženě zastavit a předklonit, aby to přestalo.
Máte s tím zkušenosti? Nejsem si jistá, jestli to je normální nebo jestli bych měla zajít k dokotrce, nechci vypadat jako plašan… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
852
23.6.11 00:27

to se Ti natahují vazy…mělo by to být ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.6.11 06:50

Kacenko, měla jsem to taky a jsem plašan (máme v rodině hodně potratů i předčasných porodů), tak jsem hned letěla k doktorce a ta mě uklidnila, že to je natahování vazů, jak píše Vegiska, které je způsobené růstem a zvětšováním dělohy.

• Citovat
  • Upravit
2673
23.6.11 07:44

Já stím bojovala celý těhotenství a nikdy to nic nebylo,a bylo to ke konci nejhorší,to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.6.11 09:09

Klid, to je jen natahování vazů a dělohy, dělá se tam ještě prostor pro mimčo. Není to nic neobvyklého, takže si v klidu dál užívej těhu :kytka:

Může to být i to tvrdnutí bříška, spojené s námáhou, na to si kup Magnézko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
23.6.11 12:46

Já bych taky doporučila Magnézko, mě pomohlo a jinak to bude fakt asi to natahování vazů, ale s ničím se raději moc netahej, není to dobré, hlavně teď v těch pařácích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.6.11 13:04

Taky jsem to mela a mam sem tam. Jednou jsem se vyprdela a bylo po bolesti :mrgreen: .
Jinak se ti ztale roztahuje deloha, vazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.6.11 13:04

*stale :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
23.6.11 20:21

Tak díky, to jsem ráda, že je to takhle :-) Ono občas je to fakt hrůza, dneska jsem zrovna obcházela asi 4 dětský obchody různě po Brně, takže jsem ušla asi tisíc kilometrů a občas mě to teda bolelo hooodně… Zkusím to magnézko, ale hlavní je, že to není nic nenormálního :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí