Bolest bříška v 24. týdnu těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
819
20.1.11 08:21

Bolest bříška v 24tt

Ahoj těhulky, od včerejška mě trápí bolest bříška :-( v úterý jdu k doktorovi tak se ho na to zeptám, ale nedá mi to a zeptám se i Vás na zkušenosti :palec:
Jsem ve 24tt a bříško mě bolí jako kdybych posilovala - přitom jsem ani nezvedala nic těžkýho, hrozně mě táhnou svaly a píchá mě v levym podbřišku. Třeba jenom panikařim a nic to neni, ale chtěla bych vědět jestli jste to někdo měl taky jestli se mám znepokojovat nebo je to pořád od toho jak „rostu“ :lol: vim, že doktor mi řekne víc, ale i tak.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.1.11 08:32

Řekla bych, že jsou to vazy :think: . Mě teda kolem tohoto týdnu táhly příšerně, ale pokud chceš uklidnit bude hůř :mrgreen: . Vazy přestanou, přijde bolest zad, kyčlí, .....

• Citovat
  • Upravit
819
20.1.11 08:36

tak kyčle bolej příšerně už asi měsíc možná dýl radší to nepočítám :lol: s tim jsem tak nějak počítala, ale to bříško mě zneklidňovalo - aby nebylo něco s malým :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
20.1.11 08:56

k doktorovi jdež až v úterý 8-o ,tak to mu radši zavolej hned a zeptej se ,bud tě uklidní a nebo si tě pozve na kontrolu .lepší 100× zbytečně než 1× pozdě -jak se říká .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
20.1.11 09:02

Já jsem ve 22tt a mám to taky.Píchá mě střídavě v levém a pravém podbřišku,občas ta bolest i vystřeluje do zad.Když se zvedám z postele atd,šíleně to bolí.
Dr.říkala, že je to normální-natahují se vazy,tak si myslím, že u Tebe to bude to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
20.1.11 10:08

Mě bolí břicho od začátku těhu (ve druhém měsíci komplikovaná operace žlučníku),ale myslím, že ve většině případů to s touto operací nemá nic společného. Vždy když jdu na gyndu, tak ji to říkám, koukne a konstatuje, že je vše v poho, takže asi to bude normální.Někdy mě bolí v podbřišku jindy zase kolem pupíku a v poslední době i občas pod žebry, při vstávání z postele lezu jak invalida a otáčení není o nic lepší-občas je ta bolest opravdu veliká,ale jak říká gyndařka, vše je OK.(jsem 29+1)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.1.11 15:53

Ahojky, já jsem v 18. týdnu a taky mě už 14 dní bolí horní polovina břicha jako bych posilovala a taky kříže. Taky si myslím, že je to tím jak děloha roste. Jdu na kontrolu až za 14 dní, tak písni jak si v úterý dopadla, ať zbytečně neplaším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
21.1.11 21:18

Ja už s tím k doktoru sla:)A prý jsou to vazy.Jinak jakpa je to s kyčlema, mě hrozně bolely ještě minulý týden.Kolikrát jsem se už ani nemohla zvednout,než to přešlo,stačilo se blbě otočit a myslela jsem, že mi noha upadne,ale teď užtýden nic.Jsem ve 23.tt.Začala jsem tedy cvičit na kulatým míči takže, že by to pomohlo?Jinak mě na ty bolesti vazu pomáhají koupele.

• Citovat
  • Upravit
7.11.11 23:02

Ahoj holky, tak si to tady pořád čtu dokola,jsem v 24tt taky mě hrozně bolí v podbříšku, někdy mi to vystřeluje do kyčle. Mám v bříšku pěkného bojovníka kope a kope,ale poslední 3 dny ho hrozně cítím dole,jako by chtěl vypadnout. Asi už jsem přecitlivělá. Doktorka mi v poradně řekla, že mám měkký čípek a já nevím jestli to stěmi bolestmi souvisí :roll: Nechce se mi tam plašit, ale do další poradny mi zbývá ještě 14 dnů…Taky jste tak citlivé??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
30.12.11 12:19

Já mám to samé jsem v 16.týdnu a už tři dny mě bolí od pupku dolu jak bych měla namožené břicho když jsem v klidu nebo dlouho chodím tak je to v pohodě ale nejhorší je když vstávám a vlastně to břicho natáhnu tak to je bolest.Se zvedám hodinu jak nějaká babička aby to nebolelo.A taky mi přijde že mám to dítě nějak moc dole že mě tam úplně tlačí i na močák.V prvním těhu jsem takové problémy neměla ale při tomhle druhém jsem možná nějaká citlivá asi.Taky mě to stresuje ale doktorka má dovolenou a jak pročítám tak to asi bude normální snad,mimčo se hýbe tak zatím nebudu plašit snad to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.11 19:39
wuesta píše:
Já mám to samé jsem v 16.týdnu a už tři dny mě bolí od pupku dolu jak bych měla namožené břicho když jsem v klidu nebo dlouho chodím tak je to v pohodě ale nejhorší je když vstávám a vlastně to břicho natáhnu tak to je bolest.Se zvedám hodinu jak nějaká babička aby to nebolelo.A taky mi přijde že mám to dítě nějak moc dole že mě tam úplně tlačí i na močák.V prvním těhu jsem takové problémy neměla ale při tomhle druhém jsem možná nějaká citlivá asi.Taky mě to stresuje ale doktorka má dovolenou a jak pročítám tak to asi bude normální snad,mimčo se hýbe tak zatím nebudu plašit snad to přejde.

Ahoj, tak já když jsem to psala tak to nepřešlo a na gyndu jsem šla, sestřička mě pochválila, že jsem přišla, miminko bylo a je v pořádku. Doktor mě vyšetřil a řekl že takhle pne děloha a některý miminka jsou v bříšku živější tak to bolí. Koupila jsem si Magnesium a jím ho do teď už jsem 33tt a pomohlo mi to. Tak ať jste oba zdraví pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
31.12.11 08:31

Jj asi to bude tím že tam mám divocha :mrgreen: taky mě napadl hořčík tak jsem se zásobila Magnezií ale zatím teda nic moc kdyby to nepolevilo tak bych si asi taky zašla raději ,prohlídku mám až 19.1. tak uvidíme.Kuji za zkušenosti trochu mě to uklidnilo ze začátku jak jsem vůbec netušila oč jde tak jsem myslela že snad rodím,ale teď už tak nestresuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.11 09:59
wuesta píše:
Jj asi to bude tím že tam mám divocha :mrgreen: taky mě napadl hořčík tak jsem se zásobila Magnezií ale zatím teda nic moc kdyby to nepolevilo tak bych si asi taky zašla raději ,prohlídku mám až 19.1. tak uvidíme.Kuji za zkušenosti trochu mě to uklidnilo ze začátku jak jsem vůbec netušila oč jde tak jsem myslela že snad rodím,ale teď už tak nestresuju :palec:

Raději si dojdi za to nikdy nic nedáš. Třeba ti divoši až vylezou budou hrozně hodní :mrgreen: mě už nenechá ani vyspat… Hlavně žádný stres doktor říkal že když tyhle bolesti nedoprovází špinění nebo krvácení, tak to nic není :) tak hezkýho Silvestra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.12 01:08

Bolesti bříška 35tt

Ahoj, zajímalo by mě jak často a silné poslíčky jste měly před porodem? Jsem ve 35tt, už asi týden mě bolí bříško, bolest jako při menstruaci.Ted asi 2-3 dny 2× denně, někdy hodku v kuse, někdy max 20 minut. Bolest to není hrozná(při MS jsem měla vždycky hrozně silné), ale vždycky dojde naval horka a potu..Na kontrolu jdu v úterý, jen by mě zajímalo jestli to může znamenat blížící se porod..
Omlouvám se za anonymitu, ale připadám si jako blb :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.12 01:18

Ještě chci dodat, že špinění mám celé těhu (bíle trosku zapachajíci vytok)ale to je pry podle testu v poradku :roll:..takže mam hruzu aby se neco neblizilo :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky