Nepříjemné boleti bříška - 30tt

379
19.1.11 19:42

Nepříjemné boleti bříška 30tt

Mám na vás všehny otázku jsem ve 30tt a neustále mě bolí levé žebra připadá mi jako by mě tam prcek tlačil někdy se to opravdu už nedá vydržet tak se chci zeptat jestli s tím nemáte někdo taky zkušenost a taky bych se chtěla zeptat jestli je občasná bolest břicha v těhotenství normální nejvíce mě břicho pobolívá ráno malý se hýbe pořád takže si myslím že to nebude nic vážného ale chtěla bych vědět jestli to náhodou netrápí i některou z vás děkuji všem za odpovědi a rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uju
6750
19.1.11 20:52

Ahoj jsem dnes 29+0 a bolesti mám taky. Ale já spíš dole v podbřišku a nejčastěji když prcková kope nebo se nějak blbě pohnu. Ale celkově je moje mimísko nějak líné a tak pohyb je u mne pořád vzácnost. Ale si říkám, že až bude mít nožky nahoře, tak to bude bolet pod žebrama. Neboj určitě to nebude nic hroznýho. Ono se taky říká, že mimčo v této velikosti už tlačí i nahoře a že se třeba ženským hůř dýchá atd…tak to bude třeba ono. Jinak se zmiň Mudře až půjdeš na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
19.1.11 20:58

ahoj, jak se daří? :lol: No mě tlačí taky pod žebry občas nebo bolí v podbříšku. Už je asi nějaký velký prcek, sotva dýchám a nemůžu spát :( 30tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
19.1.11 22:02

Tak mě bolí jakýkoli otočení na bok,jak se tam převalí či co,hlavně po ránu.Jsem taky 30tt a švagrová říkala,že ji mimčo tlačilo tak neunosně v boku pod žebrama,že ho musela odtamtud vyšťourat :)),že to trvalo tak týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
19.1.11 22:49

Jee,me taky boli to zebro a jsem 28 tt,myslela jsem si,ze je to divny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
20.1.11 10:19

fressamoc děkuji za uklidnění byla jsem z toho nesvá :-( vyštourat jsem se ho taky snažila ale beznadějně jakmile to povolí tak se tam prcek opět vrátí už se nemůžu dočkat až se mu bude chtít ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
20.1.11 10:20
Uju píše:
Ahoj jsem dnes 29+0 a bolesti mám taky. Ale já spíš dole v podbřišku a nejčastěji když prcková kope nebo se nějak blbě pohnu. Ale celkově je moje mimísko nějak líné a tak pohyb je u mne pořád vzácnost. Ale si říkám, že až bude mít nožky nahoře, tak to bude bolet pod žebrama. Neboj určitě to nebude nic hroznýho. Ono se taky říká, že mimčo v této velikosti už tlačí i nahoře a že se třeba ženským hůř dýchá atd…tak to bude třeba ono. Jinak se zmiň Mudře až půjdeš na kontrolu.

V podbříšku je mívám taky jakoby přicházela menstruace a pak to zase povolí ještě jsem se včera ptala kamarádky a ona mi říkala že mám jen odpočívat nijak se nepřepínat a užívat si poslední týdny klidu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
20.1.11 10:21
xxpetka píše:
ahoj, jak se daří? :lol: No mě tlačí taky pod žebry občas nebo bolí v podbříšku. Už je asi nějaký velký prcek, sotva dýchám a nemůžu spát :( 30tt

ahojki daří se docela fajn až na ty prckovi nepřijemné pohyby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí