Bolest hlavy v 5+5tt

1311
17.10.07 09:44

Bolest hlavy

Ahoj všichni, prosim Vás o pomoc. Jsem 5+5tt a strašně moc mně bolí už druhý den hlava. Máte někdo stejný problém? Jednou jsem už potratila v 7tt, tak se bojim jestli to neni začátek něčeho hrozného…Díky moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
192
17.10.07 09:56

Ahoj, podobnou zkusenost nemam, ale urcite bych si o radu zavolala ke svemu doktorovi. Neboj vsechno dobre dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
17.10.07 10:29

ahoj,
aj mna sialene bolieva hlava odkedy som tehotna :( pri prvom tehotenstve som na bolesti hlavy netrpela. takze poradit zial neviem, len ze v tom nie si sama :wink:
 angie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
17.10.07 11:59

Mě taky na začátku těhotenství strašně bolela hlava. Ani jsem tehdy nevěděla, že by to mohlo souviset, ale pak jsem to někde četla. Takže je to normální :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
17.10.07 12:49

Já právě když jsem byla poprvý těhotná tak 5. a 6. týden mě bolelo bříško jako před menstruací, ale ten 7. týden už ne a začala mně šíleně bolet hlava, pak jsem potratila. Takže jsem z toho vyjukaná, aby to nebylo zas to samý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
17.10.07 15:05

Ahoj, taky mi skoro celé těhotenství rupala leb ve švech, nechtěla jsem se cpát lékama, řešila jsem to kávou s gruntem s několika kapkami citronu. Funguje to a ten citron tam vůbec nezaznamenáš.
Neboj, v těhotenství je to docela běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
6.11.07 10:58

Bezvadný a já jsem se těšila, že mě v těhotenství migrény přejdou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.11.07 13:01

Bolest hlavy

Ahoj holky, tak mě bolí hlava hrozně dlouho. Av těhotenství skoro ob den. Ale já vím z čeho to je. Mám problémy s krční páteří a z toho jak špatnou polohu mám při spaní. Tak mi pomáhá cvičení na míči, pohupování a také natahování na zádech po balonu. Vše dělám pomalu a s mírou. Poznala jsem že to pomáhá. A nejen ten balon, mám hodného manžela a tem mi promasíruje krk. No nádhera. Tak zatím ahoj a doufám že nás to brzy přejde mě teda ne ale vás by mohlo. Tak pa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.11.07 20:58

taky me bolela hlava tak do 15 tydne a to obden,pak jako kdyz utne a mam klid,pry je to normalni..a na www.porodnice.cz se pise ze paralen se muze,jen nepresahnout denni davku :D ,jen aby aspon trosku obcas zabral..

• Citovat
  • Upravit
Marry11
13.11.07 17:22

ahoj taky mně to začlo bolesti hlavy a stále to nepřechází a ještě si pěkně počkám .. držím palce at je to lepší

• Citovat
  • Upravit
460
14.11.07 00:49

Ahoj, mě začala bolet hlava v druhém těhu a drží mě to do teď. Pomáhá hooooooodně pít. Ale někdy nezabere ani to a pak se mi dělá uplně zle od žaludku. Na konci těhu jsem to oznámila gynekologovi a poslal mě na vyšetření do nemocnice a nechali si mě tam. Pak mi museli vyvolat porod, protože jsem přenášela a bolesti hlavy byly z vysokého tlaku a špatného průtoku krve v pupečníku. Určitě to doktorovi řekni a zeptej se. Lepší se zeptat než něco zanedbat.
Každopádně přeji ať to není nic vážného a jsi zdravá ty i miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí