Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravim. Brala jsem Ospen 1500 10dni. Ke konci dobirani me zacel bolet jakoby hrtan pri polykani (jak kdybych mela neco krku). Byla jsem stim ve ct u dr. A ta ze atb maji zabit vsechny potvory v krku a ze tam nic nevidi. Od soboty co jsem atb dobrala tak cucam tantum verde a nic. Muzete mi nekdo poradit co si mam koupit v lekarne?
@marfra píše:
@novakova.t a nove stery ti doktorka neudelala?
Me nedelala vubec stery
ani krev
@novakova.t a to te jako poslala domu s tim, ze si vymyslis nebo co?
ja prolezela s krkem cely srpen, 3× mi delala stery, 2× jsem byla na krev, zabraly mne az druhe atb…v lekarne ti neco poradi, ale pokud to nepolevi, sla bych k doktorce znovu, at ti udela stery.
Já při bolesti v krku volím Stopangin, vždy zabere. V tvém případě bych ale asi znovu navštívila lékaře. Divím se, že ti neudělala stěry.
Atb mají zabít všechny potfory v krku a nic nevidí??? Aha, asi nebyly v životní velikosti
![]()
Měl ati udělat výtěr…
Jinak můžeš mít zánět nosohltanu a na ty ATB nejsou, takže se o tebe může pokoušet nová viroza.
@pannda mela jsem pocit ze mam otekle mandle a hur se mi polykalo. Ze na strery bych musela cekat 3dny. V lekarne mi dali tantum verde ze to muze byt i vedlejsi ucinek atb coz by sedelo