Bolest kolen a lýtek

14.11.25 21:12

Bolest kolen a lýtek

Ahoj, může se takto projevovat Bakerova cysta?
Před 2 lety mi na utz našli v levém koleni Bakerovu cystu, ale donedávna mi nic nezpůsobovala. Ale teď druhý den mne bolí obě dvě kolena zezadu, když jdu (hlavně při napínání nohy), tak mám pocit těžké zatuhlé nohy vzadu kolen. Po nějaké době to odezní a pak mně pobolívají nohy k večeru (ať sedím nebo ležím). Může to být od té cysty? Mám ještě 3 protruze na krční páteři a 1 na bederní. V létě jsem byla na MR a CT mozku a celé páteře, jelikož jsem zničeho nic chodila divně na levou nohu, ale kromě protruzí nebylo nic zjištěno. Může to souviset i s tímhle? Děkuji za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.11.25 21:17

Máš dost hořčíku a nemáš covid?

• Citovat
  • Upravit
14.11.25 21:25
@Anonymní píše: Více

Hořčík mi vyšel v krvi v normě (měsíc zpět) a covid nejspíš nemám. Nic mi jiného není, ale tohle neznám, teď mne trochu mravenčí chodidla a jde to sem tam do stehen. Nebolí to hodně, ale je to hrozně nepříjemné. 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
15.11.25 09:07

Přetížení???Artroza??? já to tak mám, ale jsem už 50+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.25 16:55

@pannda Artróza nevím, minulý rok jsem měla, že mne bolela kolena třeba týden a pak za měsíc zase několik dní a pak to odeznělo. Když jsem to říkala praktické, tak to neřešila. Ale to mne bolela jen kolena. Teď to jde vždy na chvíli do kytek nebo do stehen kousek nad zadní stranu nad kolena. Zkusím to nějak rozcvičit, snad se to zlepší. K mojí doktorce s tím nechci, ta mi minule řekla, že vše mám z psychiky aniž by mne s problémem poslala na další vyšetření a pak udělala verdikt. Hledám teď raději nového praktika. Ona by mi ani snad nedala neschopenku při zápalu plic vloni. 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11854
15.11.25 19:38

Jednu dobu to u mne bylo jako příznak migrény. Tím chci říci, že to může být cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí