Bolest ledvin

380
7.8.18 21:33

Bolest ledvin

Dobrý večer. Byla bych ráda za jakoukoli radu od někoho, kdo s tím má zkušenosti. Ve čtvrtek mě začala pobolívat ledvina, pak se to změnilo v pálení, až to bylo nepříjemné. Při čůraní žádné pocity. V pátek jsem šla k doktorce. V moči BYLA I VIDĚT krev, velké množství bílých krvinek, atd. Prý zánět močovodu. Antibiotika. Dnes jsem dobrala. Víkend celkem v pohodě, ale od pondělka zase bolesti celý den, i dnes. Už mám bolavá celá záda a do toho mě začala bolet i pravá ledvina. Šla jsem k doktorovi, i když jsem měla jít na kontrolu 13. v pondělí. V moči absolutně už nic prý. Bolesti odpovídající ledvinové kolice. Ještě dnes jsem musela na urologii, kde mi udělali rentgen ledvin. Vše v normě. Uzavřeno jako ledvinová kolika, injekce do zadku ( působila asi dvě hodiny, a to do sebe ještě láduju algifen), na čtvrtek objednána na CT, tak snad se něco dozvím. Ale nejdou mi do hlavy dvě věci. Ta první, jak je možné, že mě bolí najednou obě ledviny. Teď večer zejména ta pravá a ta levá ne, nechápu to. Proč by se to najednou prohodilo. A za druhé, není to poprvé. Už od 17ti let dva roky v kuse stejný kolotoč. Bolest ledvin, žádné potíže při močení, ale pořád stejná diagnoza. Zánět močového měchýře nebo jsem prostě byla na kapačkách, kde mi rozehnali bolest a chvíli dobrý, dokud se to OPĚT nevrátilo. Nikdy na nic nemohli přijít. Ledviny v pořádku, vždycky. (podle ultrazvuku) Pak jsem měla rok klid a ted zase. Je mi teď 20 a já už opravdu nevím, co s tím. Nemyslím si popravdě, že bych měla koliku, protože ta bolí opravdu hodně. A já můžu celkem normálně spát, chodit nebo něco dělat. Sice omezeně, ale dá se to. Jen jsem už šíleně unavená z té bolesti, už mě opravdu bolí celé tělo. Už ani nemám chuť jíst, vlastně ani nic dělat, někam chodit. A to jen kvůli té bolesti. Poraďte někdo prosím :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4465
7.8.18 22:38

To fakt nebude kolika. Mám za sebou tři a fungovat se s tím nedá. Taky by určitě na ČT nečekali do čtvrtka, mně ho dělali vždy do pár hodin od hospitalizace a to jen proto, že mě to chytlo vždy v noci, hned ráno už jsem frčela na ČT, do té doby mě ládovali kapačkama abych se toho rána dožila v psychickém zdraví :lol: tipla bych to spíš že se ti zánět přesunul do ledvin. Nemáš možnost dojet si na jiné pracoviště k jinému lékaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
7.8.18 22:43

@SussieS No, já když končila na kapačkách, tak mě max. udělali sono a to bylo vše. :D Teď mě pan urolog, u kterého jsem byla poprvé, poslal na CT. Chtěl abych šla ještě dnes, ale na CT mi řekli, že mě musejí objednat :/ No, je to asi také možné, ale to by pak asi bylo něco v moči :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
7.8.18 22:50

A dívali se ti jen na ledviny nebo kompletně sjeli celé močové cesty? Kdyby tam byl kamínek tak už dávno v ledvině být nemusí, může být na cestě, ale to by podle mě ty bolesti byly fakt silnější. Prd musí objednat, nikdy jsem objednaná nebyla, ledviny jsou vždy akutní a prostě se jde, to jsi zase narazila na blba :roll: doktor ti měl napsat žádanku nebo tam zavolat a domluvit ti to. No přeju, aby to nebylo nic vážného, ona to není sranda a já skončila i na sále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
7.8.18 22:53

Dělali mi rentgen ledvin a celých močových cest. On mi žádanku napsal, sám mi řekl, že by bylo nejlepší ještě dneska, ale že neví, jestli to stihnu. Samozřejmě jak jsem lítala k obvodnímu, na ulogii, rentgen, zase urologie, tak bylo poledne a už tam byla jen sestra, tak mi řekla, že mě musí objednat. Já se taky bojím, už se to s těma ledvinama táhne dlouho a začínám už mít opravdu strach :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
7.8.18 23:08

Pokud už jsi evidována na urologii tak už se příště ani obvodakem nezdržuj. Ja už třeba rovnou chodím i s blbym zánětem močáku na uro ambulanci do nemocnice kde jsem byla hospitalizovaná a všechna péče je tim mnohem rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
7.8.18 23:11

Já tam dnes byla úplně poprvé :) předtím jsem byla jinde a tam mi stejně na nic nepřišli, tak jsem šla k jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
7.8.18 23:16

Tak snad čtvrtek napoví a neodbydou tě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
7.8.18 23:20

@SussieS Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.8.18 15:41

Potadte nevite nekdo

Prisum o laskave orthop.vysetreni k vylouceni othop.priciny pelvialgie ev.zkusma rhb pelvialgia l sin persist byra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.8.18 15:47

Rada

A u toho me boli leva ledvina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
10.8.18 16:08

@Fany97 tak jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
26.8.18 22:10
@SussieS píše:
@Fany97 tak jak jsi dopadla?

Dopadla jsem tak, že na CT vše v pořádku. Sjeli mi všechny orgány až po dělohu. Urolog mi rekl, že mám jít gyndu, že to bude zřejmě gynekologický problém. Popsal mi pár příčin, které se mohou projevovat i touto bolesti. Za čtyři dny tam jdu, musím až doberu prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.12.19 13:20

Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
27.12.19 09:35

@Lusianes až letos v březnu mi byla zjištěna ureaplasma a ta mi zřejmě dělala tyto potíže. Mám to chronické, doteď to není úplně v pořádku, ale už ustupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí