Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky mam dotaz..stalo se mi to uz druhy den. Vzdy po orgasmu me zacne bolet podbrisek podobne jako pri MS. Nikdy predtim se mi to nestalo. Jsem asi 8 dni po ovulaci takze tou to neni a do MS taky jeste spousty casu. Mam to naprosto presne. Stalo se vam to nekdy?
Měla jsem to v úplném začátku těhotenství..Docela silná bolest trvající pár minut. Stalo se mi to asi jednou nebo dvakrát, pak už nikdy.. Ale neříkám, že to musí vždy znamenat těhotenství, to asi ne..
Těhotenství, začínající zánět močáku (to jsem vždy u sexu trpěla) nebo cysta (ale pokud by to byla ona a ozvala se po orgasmu, tak bude podle mě cítit i jindy, třeba při větší fyzické námaze). Nebo jen úplně obyčejný prochladnutí ![]()
@spiritt jo..tak to me vubec nenapadlo ze by to mohlo byt tehotenstvi. Vyloucene to teda neni, leden- prvni mesic jsme jeli na ostro jako ze zkusime druhy a nechame tomu volny prubeh.. jak. pises, trva to.par minut a je to. docela. silne, jinak bych se ani neptala no. Tak to by byl gool. kdyby to vyslo na poprve
pockam do MS a uvidime.
Dekuju za odpoved.
@Taka moc dekuju, zacnu do.sebe lejt pro jistotu brusinkove caje. To tehotenstvi me jako vubec nenapadlo. U prvniho jsem nic takoveho nemela.
Taky jsem to měla v prvním trimestru těhotenství. Takový tlak po orgasmu
Ahoj,
také jsem to mívala na začátku těhotenství
A někdy dokonce i píchnutí. Tak, že by?
@Vladimirovna to by bylo boziii..dekuju za odpoved
@chs.jasmin me boli podbrisek uz od pondelka, kdyz rychle vstanu nebo se protahnu tak taky pichne. No vuubec by mi to nevadilo. Tak uvidim..dekuji moc za odpoved
Já taky měla na začátku tehotenství a pak ještě po potratu a infekci močových cest…tak nevím, co z toho bylo příčinou..