Bolest poprsí a ms před termínem.

Anonymní
7.2.20 09:22

Bolest poprsí a ms před termínem.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak ste to měli vy. Nikdy mě prsa neboleli až teď tři dny ale že fakt boleli nemohla jsem ani porádně spát jen na zádech. Ms jsem měla dostat 9.2. a dostala jsem ji dnes s přítelem se snažíme od prosince o mimčo a je fakt že skoro pokaždé se mi ms zpozdila tudíž ji mám nepravidelnou ale aby přišla dříve se mi ještě nestalo a prsa mě taktéž nikdy neboleli před ms. Zažili jste někdo někdy něco podobného? Mimo to jsem včera volala na gynekologii a pan doktor mi řekl že jsem prý mladá na to aby mě boleli prsa před ms a objednal mě až na 18.2. Mimčo by sme moc chtěli. Stalo se vám někdy něco podobného? Mimo to je mi 22. a vychováváme dvě přítelovi děti kdyby měl někdo pocit že jsem mladá :lol: Děkuji předem za opovedi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2193
7.2.20 09:29

Bože nechci být fakt zlá ale od kdy je bolest prsou lepší než těhotenský test… Nemohla jste si třeba natáhnout svaly? Každá 2.diskuze je tady bolí mě prsa můžu být těhotná? A mě se teď cyklus posouvá o týden vpřed i vzat vprubehu let úplně normálně… Gynekolok by vám v téhle fázi i kdyby jste těhotná byla asi neměl co kloudneho říct… Takže udělat těhotenský test pokud bude pozitivní tak cca v 6t. - 8t Jít na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
7.2.20 09:36

U nepravidelné MS je zcela normální, že se „opozdí“ nebo naopak přijde dříve. Proto se nazývá nepravidelná. Můžeš mít pouze rozmezí dnů, kdy tak přibližně chodí. Nevím, podle čeho očekáváš MS 9.2., když ji pravidelnou nemáš :nevim: A ano, MS se klidně může opozdit nebo naopak přijít dříve i u pravidelných cyklů, tělo není stroj. A bolesti prosu před MS jsou normální, je to jeden z projevů PMS. Nehledě na věk. Ale udělej si test, do dělohy ti nevidíme. Tam by nic teď neviděl ani ten gynekolog i kdyby to bylo těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.20 09:39

@kavulenka Test jsem dělala před 2 dni a byl negativní. Neptám se jestli jsem těhotná ale jestli měl někdo stejný problém a pak se třeba nedozvěděl něco horšího… Ale dík za odpověď :palec:

• Citovat
  • Upravit
2193
7.2.20 11:04

A jaký problém že vás bolely 1dnou prsa a přišla vám o pár dnů dřív? Za mě zcela normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
7.2.20 11:08
@Anonymní píše:
@kavulenka Test jsem dělala před 2 dni a byl negativní. Neptám se jestli jsem těhotná ale jestli měl někdo stejný problém a pak se třeba nedozvěděl něco horšího… Ale dík za odpověď :palec:

Taky jsem teda nepochopila na co se ptáte :roll:.
Co horšího? Jako že třeba rakovina prsu? příznaky ze dne na den??? To fakt ne.
Máte PMS zřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
7.2.20 11:33
@Anonymní píše:
@kavulenka Test jsem dělala před 2 dni a byl negativní. Neptám se jestli jsem těhotná ale jestli měl někdo stejný problém a pak se třeba nedozvěděl něco horšího… Ale dík za odpověď :palec:

Netuším, v čem jako má být ten problém? Že přišla MS dřív? Nebo že se může zpozdit? Nebo že před MS a při ní bolí prsa? :nevim: No, tak to se stává… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
8.2.20 21:27

No já ji asi chápu. Mě nikdy prsa nebolely. A když začly bolet před menstruací (až po třetím porodu) a při ní (ze strany u žeber), tak jsem taky docela plašila. Vždycky jsem četla jen „bolí prsa“ a nějak jsem neměla tušení, kde jako mají bolet.

Takže zakladatelko to ber tak, že prsa můžou bolet kdykoliv. Pokud nebereš antikoncepci, což asi ne, když se snažíte o mimino, tak si menstruace může dělat co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.20 13:55
@Flyingfrog píše:
No já ji asi chápu. Mě nikdy prsa nebolely. A když začly bolet před menstruací (až po třetím porodu) a při ní (ze strany u žeber), tak jsem taky docela plašila. Vždycky jsem četla jen „bolí prsa“ a nějak jsem neměla tušení, kde jako mají bolet.Takže zakladatelko to ber tak, že prsa můžou bolet kdykoliv. Pokud nebereš antikoncepci, což asi ne, když se snažíte o mimino, tak si menstruace může dělat co chce.

Díky 🙏

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí