Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den Dostala jsem mesíčky po dvou dnech spozdení a když se dotýkam prsou tak to boli. už jsem se těšila že budu těhotná a oni se to sputilo??? jak vám dlouho trvalo snažení děkuji za vaše odpovědi
Příspěvek upraven 07.02.20 v 08:05
Ty nejsi z ČR?
Obě těhotenství na první pokus, ale mam kamarádky, kterým to nejde ani po IVF. Takže
![]()
@Natalle poprve na prvni dobrou a pak 2 krát hned druhy cyklus snažení ale obě těhotenství byly neúspěšný. Teď už se snažíme 2 roky z toho půl roku chodime do centra. A zatim se nepodařilo ani s pomoci.
@Natalle poprve na prvni dobrou a pak 2 krát hned druhy cyklus snažení ale obě těhotenství byly neúspěšný. Teď už se snažíme 2 roky z toho půl roku chodime do centra. A zatim se nepodařilo ani s pomoci.
Děkuji za vaše otázky? spíše odpovědi ne ![]()
První dítě po měsíci snažení, druhé po 2měs.,třetí opět po měsíci, čtvrté po 2měs. páté po 6měs. nakonec potrat, nyní jsem těhotná na druhé snažení od potratu.
@Natalle píše:
Dobrý den Dostala jsem mesíčky po dvou dnech spozdení a když se dotíkam prsou tak to boli. už jsem se těšila že budu těhotná a oni se to sputilo???? jak vám dlouho trvalo snažení děkuji za vaše otázky
A ptát se tě máme na co?