Bolest při kojení, krev

1079
12.1.17 08:40

Bolest pri kojeni, krev

Zdravim, nema nekdo zkusenost s bolesti prsou pri kojeni? Kojim uz 5 mesicu bez problémů, najednou bolest pri samotnem kojeni a jeste aspoň pul hodinu potom. Prevazne bradavka, ale jakoby spis zevnitr. Take jsem dnes objevila krev na bradavce po kojeni. Nevim jestli to ze mne taha tak urputne, treba uz mu mleko nestaci, nebo ho neni tolik co by si predstavoval. Na zanet to nevypada. Tak nevim zda jet k doktorovi. Predem dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
265
12.1.17 09:09

Zdravím, také jsem měla bolestivé kojení. Syn mi dokonce až „rozžvýkl“ bradavku. Kamarádka mi dala tehdy třezalkový olej. Natřít před kojením, nechat chvilku působit a po pár dnech byl klid ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
12.1.17 09:10

Zdravím, také jsem měla bolestivé kojení. Syn mi dokonce až „rozžvýkl“ bradavku. Kamarádka mi dala tehdy třezalkový olej. Natřít před kojením, nechat chvilku působit a po pár dnech byl klid ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
12.1.17 09:32

@Anna85 a nezuzla te moc urputne? 5 mes, to by mohly brzy prijit zuby :nevim: pokud by to bylo jen to, musi se to proste vydrzet a prezit, deti maji ruzna obdobi a ruznou potrebu kojeni.
ja odkojila dve a druhy syn mi pri rustu zadnich zubu vytvoril na jednom prsu bolavou trhkinku. jak ho bolely ty dasne, sal jinak, hodne se poustel a pak zas uplne zakousaval. bolelo to desne.
zkus si ditko posunout nebo kojit v jine pozici.
a to se ti spousti krev z mlekovodu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
12.1.17 10:18

Me takhle bolely bradavky kdyz jsme - oba- meli moucnivku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová