Bolest při prvním IUI

71
20.10.21 15:49

Bolest při prvním IUI

Ahoj dámy, je tu některá, kterou také IUI bolelo? Byla to pár vteřinová bolest, ale velice intenzivní :(. A to taková, že si neumím představit další případnou IUI. Všude čtu, jak je to bezbolestne a teď mi vrtá hlavou, zda není něco špatně. Byla jsem hodně ve stresu, měla jsem to více zdůraznit, nicméně mě zajeknuti nešlo přeslechnout a prý to může trochu bolet. :think: :think:

Nicméně snažíme se přes 2,5 roku, nezjištěn žádný problém, ovulace u mě v pořádku, spermiogram muže perfektní.

Tak asi jen potřebuji uklidnit, že nejsem sama. Byla to neznámá taková bodavá bolest :?.

Za případné pozitivní komentáře, že se vám podařilo otěhotnět již pri prvním IUI, budu moc rada :dance: :srdce: Děkuji. :kytka: :kytka:

Příspěvek upraven 20.10.21 v 15:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8014
20.10.21 15:52

V klidu, mě to taky jednou nebo dvakrát udělalo :) když jsem nebyla dost uvolněná (když se dostávali přes čípek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
20.10.21 15:55

@Zetmi takže to asi mohlo být i tím stresem, viď? Byla jsem hodně nervózní :roll: uuf, jsem ráda, že nejsem jediná. Až když jsem teď doma, tak to zpracovávám a když si vzpomenu na tu bolest, tak brrr.. bylo to chviličku, ale nečekala jsem to, tak teď zas plasim, zda se něco nepodelalo :think: :nevim: moc děkuji za odpověď. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
20.10.21 16:01

@Luci372 určitě, jak nejsi uvolněná tak je všechno naple a bolestivější :) u prvního je to pochopitelné :) Držím palce ať se ti to podaří na poprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
20.10.21 16:07

@Zetmi moc děkuju! :kytka: mohu se zeptat, kolik iui jsi mela ty a zda se podařilo pomocí této metody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
20.10.21 16:14

@Luci372 4× a nepodařilo ale je spousta žen co jim to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí