Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, po odběru vajíček při ivf mně lékaři předepsali tobolky Progesteron Besins pro zavádění. Prstem zatlačím tobolku co nejhlouběji, ale přijde mi, že to stejně není dostatečně hluboko, brzy to vytéká atd. Kdysi jsem používala Rosalgin na nějaké svědění a u toho byl aplikátor, který pilulku zavedl krásně hluboko, ale tento progesteron nic takového nemá a samostatně aplikátor koupit nelze, nebo jsem alespoň nic nenašla. Nemáte nějakou radu, jak samostatně aplikátor koupit? Děkuji ![]()
Podle mě to stejně nepomůže, gravitace funguje a fyziologicky proste není možné to jen tak zarvat zas úplně úplně
já teda zavadim večer v posteli, když už lezim, zavedu kam mi můj prst dovolí a je to tam. Ráno samozřejmě něco vytece, ale celou noc to má čas působit
Normálně to zaved co nejdál to dotlacis a ideálně po zavedení aspoň půl hodinky ležel, ale zbytek stejně vytece gravitace je hold svina ![]()
@SussieS @Zetmi Děkuji za reakce
, včera na noc to bylo nejlepší, no a holt ráno a v poledne toho tam zůstane míň..
@Spring123 mě nasadili 2-0-2 po odběru vajicek a ještě na dorustani sliznice, tak držte pesticky je to jediný nás sen