Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky. Snazila jsem se neco dohledat v historii diskuse, ale neuspesne. Proto si dovoluji zalozit nove tema.
Mam zaklonenou delohu (coz ma pry hodne zen), ale me zajima, jestli je tu i nektera, ktera kvuli tomu ma bolesti pri pohlavnim styku? Jsem z toho nestastna, mam pocit, ze si nic nemohu uzit bez bolesti. Po zdravotni strance jsem v poradku, zadny zanet, lekar rika jen, ze je to tim zaklonenim.
Prosim uteste me, ze v tom nejsem sama, nebo co si o tom myslite?
Diky
An
Ahojky! Tak já to mám sice úplně obráceně dělohu dopředu, ale u sebe vím, že se třeba nemůžu vůbec milovat zezadu, bolest příšerná, takže myslím že ty budeš úplně opačnej případ…zkoušela jsi to? bolí to i zezadu?
no, ja bohuzel citim bolest pri vsech moznych polohach - jakmile jde o proniknuti vic dozadu
. Mrzi me to i kvuli partnerovi… porad jen „okrikuju“, ze to boli ![]()
An
A zkoušela sis nadzvednout pánev,jako třeba polštářek pod zadek?
Jojo, s partnerem jsme zkouseli i to
… chapu dobre, ze to teda neni asi normalni? Nikdo jiny se neozval, ze by mel stejne problemy a pritom je prevracena deloha pry pomerne casta…
An
A doktorovi jsi říkala o té bolesti a řekl,že je to tím zakloněním?nevím,ale normální mi to nepřijde,teda spíš bych chtěla po doktorovi asi vědět,jestli se s tím nedá něco dělat,jinak pro tebe bude sex jen utrpení ![]()
Ahojky,souhlasím s Davmi.Mělo by se s tím něco dělat!
Já mám taky zakloněnou dělohu,ale zjistili mi endometriozu-to je většinou nejčastější příčina bolestivosti u styku-pokud vše ostatní je o.k. Nemáš zánět atd.(což píšeš,že je to v pořádku).
Měla jsem úplně stejné problémy jako popisuješ-ze sexíku nic moc nebylo-stále jen okřikování:„ne tak hluboko,tam ne…“ no děs ![]()
Držím palečky ať se to brzy vyřeší.Hlavně to doktorovi řekni a případně i změň doktora kdyby to nechtěl řešit.Elena
Ahoj,mě také milování bolí.Podle doktora jsem v pořádku.Tak nevím,čím to je…a co s tím dělat.
Ahoj holky.
Diky moc za reakce a nazory. O endometrioze jsem od vas slysela poprve, je fakt, ze mi Dr. navrhoval laparoskopii, ale ja uz na ni v zivote byla 2krat a bez vysledku - proste bolest je pry dana jen prevracenim delohy.
Dr. mi vlastne poradil uzivat Ibalgin = no predstava, ze do konce zivota pred milovanim praskuju se mi nelibi, i kdyz to opravdu pomaha… a jinak si to ani neuziju… ach jo.
An
No já to mám taky, zakloněnou do zadu, a bolestivost mi způsobuje cysta, někdy praskne a je to lepší, jindy bolí jako čert. Co nebolí, alespoň ne moc, je fakt poloha ze zadu, na tu mě ale neužije.
Ale pokud tam nic nemáš, tak nevím, všude píší, že pochva je elastická a přizpůsobí se v podstatě čemukoli. Asi bych chtěla po doktorovi, aby ještě něco zkusil.
Ahoj…mozna by nebylo od veci se poradit s nejakou fyzioterapeutkou
Mne bylo fyzioterapeutkou receno, ze jakakoliv bolest…at uz menstruacni, ovulacni nebo pri styku…v poradku neni. Muzes mit pretocenou panev nebo spatne kostrc. Mne sice nic pri styku neboli, ale pravda je, ze co cvicim Mojzisovou, tak citim, ze se mi uvolnila panev i kostrc.