Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
dobry den chdela bych se zeptat… boli me leve prso na strane uz mesic a porad se to zhorsuje. Nekde sem cetla ze by to mohla bejt uzlina nebo to muze bejt po menstruaci nebo pred. Ale je mi divne ze to boli kazdy den… dekuji
Omyl, rakovina může v některých případech bolet. Záleží na typu nádoru, ale není to časté.
Prosím o radu, poslední dva měsíce mě pobolívá levé prso z boku.Je to spíš takový tlak. hlodá ve mě teď červíček pochybností ohledně rakoviny. Nikdy jsem to nějak neřešila, jak a kde si zažádat o nějaké vyšetření?
Zdravím, kojím devět měsíců a dnes ráno mě začalo bolet prso. Přikládala jsem to tomu, jak malý tahal, ale nepřešlo to doteď. Nebolí to nijak extrémně, jen při dotyku, ale bolí to dlouho. Není zarudlé, necítím tam nic tvrdého, co by napovídalo na zánět, ani není teplejší než to druhé. Záněty jsem prodělala a tohle se jim vůbec nepodobá. Nemá někdo podobné zkušenosti, co by se z toho mohlo vyklubat? Díky ![]()
Zdravím..
je mi to velice moc trapné, ale jsem muž. Už asi týden mě bolí bradavky(když na ně zatlačím), pomocte mi prosím.
@Anonymní píše:
Zdravím..
je mi to velice moc trapné, ale jsem muž. Už asi týden mě bolí bradavky(když na ně zatlačím), pomocte mi prosím. Mám pod bradavkami(myslím),něco tvrdého.
Ahojky potřebovala bych radu mela jsem menzes 15.9 a skončila21.9. 2 tydny mě bolijou prsa na boku aji v prostřed. nemůže to byt přiznak těhotenstvi. předem dekui. za odpověď.
Radu ti nedam, ale neboj, ze by se ti vysmaly. Ja byla na MAMOGRAFII zrovna vcera. Mam bulku jakiby pod prsem. Ale az pod a spis to vypadalo, ze to souvisi se zebrem, nez s prsem, kazdopadne me doktor take radsi poslal na vysetreni. Taky jsem mela obavy, stejne jako ty, ze tam jdu treba zbytecne, co kdyz to nebude mit s prsem nic spolecneho…nakonec to teda je nejaka spodni mlecna zlaza s tukovou bulkou a tlacu na to zebro. Proto ta bulka i poboliva…
Kazdopadne fakt z tohohle nemej obavy. Bulky v prsou prave casto souviseji i s podpazim a to kazdy vi. Je dobre, ze tam pro jistotu jdes a oni te vysetri. Bud zjistit, ze to s prsem souvisi nebo ne a pak popripadne budes jednat dal. Ale urcite na tebe nikdo nebude koukat divne, i kdyby to s prsem nesouviselo. To se fakt neboj.
Mohu se zeptat? Já jsem sice také maminka, ale nekojím už nějakou delší dobu, žádné léky ani HA neberu. Přesto mě už od víkendu bolí levé prso po hmatu, semtam i hlava (pokud to má s tím něco společného). Nevíte, co by to mohlo být, popřípadě zda je to normální? Je mi blbé hned letět na gynekologii, jsem tam už tak jako doma kvůli jiným potížím.
Děkuji
Od ukončení kojení (je to několik měsíců) mě pobolívá prso. Není to tak dlouho a byla jsem na ultrazvuku - vše v pořádku. Jenže teď mě zase pobolívá jedno místo a bolí to docela dost. Je to pouze jedno prso a nikdy nebolí celé, ale pouze malá část. Máte to někdo taky? Co vám pomohlo?
Ach jo. Už mi to začíná fakt vadit. Sice mi nikdo neodpověděl, ale teď se třeba někdo najde. Prso mě bolí pořád. Už mě to začíná hodně obtěžovat. Bolí jen levé. Jsou nějaké bylinky nebo neco? Nedávno to na pár dní zmizelo, tak čekám, jestli se to zase na pár dní zlepší, že by to mohlo být spojené menstruaci. Budu ráda za jakoukoliv zkušenost.
Anonymni mam to same. Nekojim 3 mesice, prso me boli nesic urcite, nekdy jen z bolu, nekdy cele az k hrudni kosti. Na sonu nic.. take nevim co s tim..
@Kolarkaa Me už bolí prsa obě. Neboli mě, když mám menstruaci. Koupila jsem si jeřáb ptačí. První týden to zabralo nebo to byla nahoda a prsa nebolela. Od té doby je to zase zpátky. ![]()
NO ja mam ulevu neskutecnou proti vcerejsku! To byla katastrofa mne to bolelo i kdyz jsem vubec nic nedelala hruza porad mam prso teplejsi nez to druhe. Kdyz to ale do patku neprejde pujdu k doktorce, ale verim ze to prejde protoze za jeden den je neskutecna uleva. Drzi palce at dobre dopadnes!