Bolest ramene - co s tím???

Zdeněk IV
29.4.23 12:19

Bolest ramene - co s tím???

Včera mě bolelo rameno, včera večer jsem měl dokonce z toho zimnici a tak už možná vím z čeho to bude. Ve středu jsem se byl projet na kole několik kilometrů daleko, jel jsem proti větru a foukal chladný a studený vítr a měl jsem oblečenou značkovou mikinu klimatex, kterou jsem nedávno koupil ve sportisimu za 1 300 Kč. Prostě jsem chtěl dělat machra před holkami a to se mi stalo osudným. V tu středu stejně moc lidí na cyklostezce nebylo, ve čtvrtek už bylo tepleji, bylo jich už trochu víc. Tak to řeším, že si dávám ibuprofen, tak snad to pomůže.

Jak byste řešili bolest ramene? I když s tou rukou hýbu, tak mě to už nebolí, jen trochu, ale bylo to horší.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Eustress
29.4.23 12:21

Jako všichni zde. AD na hlavu.

• Citovat
  • Upravit
275
29.4.23 12:31
@Eustress píše:
Jako všichni zde. AD na hlavu.
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42354
29.4.23 12:35
@Zdeněk IV píše:
Včera mě bolelo rameno, včera večer jsem měl dokonce z toho zimnici a tak už možná vím z čeho to bude. Ve středu jsem se byl projet na kole několik kilometrů daleko, jel jsem proti větru a foukal chladný a studený vítr a měl jsem oblečenou značkovou mikinu klimatex, kterou jsem nedávno koupil ve sportisimu za 1 300 Kč. Prostě jsem chtěl dělat machra před holkami a to se mi stalo osudným. V tu středu stejně moc lidí na cyklostezce nebylo, ve čtvrtek už bylo tepleji, bylo jich už trochu víc. Tak to řeším, že si dávám ibuprofen, tak snad to pomůže.Jak byste řešili bolest ramene? I když s tou rukou hýbu, tak mě to už nebolí, jen trochu, ale bylo to horší.

Zdendo, ty tak utrácíš 8o 8o
No, mě teď taky bolí rameno, ale já ho mám přeležený :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.4.23 12:35
@Zdeněk IV píše:
Včera mě bolelo rameno, včera večer jsem měl dokonce z toho zimnici a tak už možná vím z čeho to bude. Ve středu jsem se byl projet na kole několik kilometrů daleko, jel jsem proti větru a foukal chladný a studený vítr a měl jsem oblečenou značkovou mikinu klimatex, kterou jsem nedávno koupil ve sportisimu za 1 300 Kč. Prostě jsem chtěl dělat machra před holkami a to se mi stalo osudným. V tu středu stejně moc lidí na cyklostezce nebylo, ve čtvrtek už bylo tepleji, bylo jich už trochu víc. Tak to řeším, že si dávám ibuprofen, tak snad to pomůže.Jak byste řešili bolest ramene? I když s tou rukou hýbu, tak mě to už nebolí, jen trochu, ale bylo to horší.

Já se picnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
Ten nezklame :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42354
29.4.23 12:36
@prokr píše:
Já se picnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
Ten nezklame :pankac: :D

Nebude moct masturbovat v práci, to musí dát urychleně do cajku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14603
29.4.23 12:37

Zdendále, tebe ty ženský jednou zničí! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.4.23 12:38
@Betty MacDonald píše:
Nebude moct masturbovat v práci, to musí dát urychleně do cajku :jazyk:

Betyno tak díky.
Právě jsem se poprskala buřtgulášem :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42354
29.4.23 12:39
@prokr píše:
Betyno tak díky.
Právě jsem se poprskala buřtgulášem :cert: :lol:

Nemusíš mi děkovat, já ráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
29.4.23 12:48
@Betty MacDonald píše:

Máš ho přečtenýho… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
29.4.23 12:49

Betty Mac Donald

@Betty MacDonald píše:

V práci už nemasturbuji vůbec, protože ti lidi by mě potom pomlouvali, ale pokud tě to zajímá, tak jsem masturboval včera kolem půlnoci po čtyřech dnech.

• Citovat
  • Upravit
42354
29.4.23 12:52
@Zdeněk IV píše:
V práci už nemasturbuji vůbec, protože ti lidi by mě potom pomlouvali, ale pokud tě to zajímá, tak jsem masturboval včera kolem půlnoci po čtyřech dnech.

Ano, tuhle zásadní informaci jsem nutně potřebovala vědět právě teď, když mi dovezli pizzu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
29.4.23 12:56

Betty Mac Donald

@Betty MacDonald píše:
Ano, tuhle zásadní informaci jsem nutně potřebovala vědět právě teď, když mi dovezli pizzu 8o

Tak ses na to neměla ptát.

• Citovat
  • Upravit
41980
29.4.23 12:57
@Betty MacDonald píše:
Ano, tuhle zásadní informaci jsem nutně potřebovala vědět právě teď, když mi dovezli pizzu 8o

No, rak teď už se můžeš v klidu najíst, když se Zdendou je to vlastně všechno OK. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41980
29.4.23 12:58
@Zdeněk IV píše:
Tak ses na to neměla ptát.

Ona se tě na to opravdu neptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek