Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bambooska Právě že ty jsi mě inspirovala, abych to začala nějak řešit. Našla jsem nějaké cviky, které by tomu měly pomoc a v úterý se na to poptám přímo dr.
@majki.r Děkuji, našla jsem hodně diskuzí na toto téma a prý by to mělo být právě roztahováním pánve, tak snad ano. ![]()
Čau,
já jsem 26tt a taky:) ale je to jak namožené svaly…veliká bolest? Nepřeháníš? Já jsem s tím OK, taky první těhu a člověk se občas cítí jako transformer, já si z toho dělám srandu, ale vnímám to jako pozitivní přirozenou věc, tělo se holt uzpůsobuje. Je to individuální a nevím jak moc tě to bolí, ale já se třeba snažím nefňukat a rozchodit to, čeká nás porod, to teprv asi uvidíme velikou bolest:)
@Tynka85 píše:
Ahoj holky,
Mám ještě jednu otázku.
Asi před 4dny jsem zjistila že mě bolí třísla,neni to veliká bolest cítim jí třeba když lezu z vany,nebo se otáčím v posteli.
21.7 jsem byla u doktora a ten tvrdí,že je vše v naprostém pořádku.Jsem těhotná poprve a jsem dosti vyjukaná.Chci vás poprosit pokud máte někdo zkušenosti,je to normální na začátku 26tt?Děkuji a přeji hezký den.