Bolest u císařského řezu

211
14.1.18 18:50

bolest u císařského řezu

Ahojky stalo se některé z vás, že při císařském řezu s epidurálem či spinálem cítila bolest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
14.1.18 18:51

@jizerka ano ja, proto za me ne spinal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
14.1.18 18:53

A jak doktoři reagovali? Dostalas plnou narkózu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
14.1.18 18:56

@jizerka reakce byla ze porod boli vic.,a pak jsem zkolabovala, mela jsem reakci na spinal a pak me prispaly, klesl mi tlak..uz nikdy vic 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.18 18:57

@jizerka bolest necítíš, ale rozhodně cítíš tlaky, že zkrátka víš, že se něco děje, někdo to třeba přirovná k bolesti, ale není to bolest, jen tlak, velký tlak.

• Citovat
  • Upravit
140
14.1.18 18:57

Spinal-byla to hruza, nez dite vytahli tak sem mela pocit ze mi po brise dupou sloni, fakt sileny, za me uz jedine celkova narkoza, ale pripadne pak muzou i pacienta prispat pokud je potreba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.18 18:59

Měla jsem spinální anestezii. Bolest jsem necítila, ale asi to nějak přehnali, protože mi to umrtvilo i krk a nemohla jsem dýchat a dusila jsem se, takže jsem to tak tak udýchala s kyslíkovou maskou. Příšerný pocit a nebyla jsem pak ani schopná otočit k miminku hlavu když jí vedle mě dali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
14.1.18 19:00

Ja mela spinal a citila jsem tlaky. Byl to prvni porod a na sale mi pani rekla, ze nic neucitim a ja byla klidnejsi, pak mi teda rikala, ze ucitim tlaky. Bylo to spis hodne hodne hodne neprijemne skubani a tlaky, bylo mi z toho az blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
14.1.18 19:01

@halflive jenže celková není dobrá pro dítě. Spinál je šetrnější, takže lepší vydržet spinál, než jít do celkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
14.1.18 19:03

Me rekli, ze ucitim tlaky, ale necitila jsem nic :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
14.1.18 19:04

@Coconutt Takto jsem to měla i já. Blbě mě bylo ale až na JIP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
14.1.18 19:13

Minulý týden jsem měla plánovaného císaře :) nechala jsem si dát spinal, pro mě bylo nejhorší vyccévkování. Pak mi klesl tlak, tak jsem měla pocity na zvracení, ale hned mi něco pripichl do kapačky, a nevolnost hned ustoupila. Ano tlak cítíš, ale rozhodně to není bolest. Hned na sále jsem dostala miminko na hruď :srdce: v tu ránu bylo všechno zapomenuto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.1.18 19:16

Ahoj,

císaře jsem měla dva. První úplně v pohodě. Tlaky samozřejmě cítit jsou a velké, ale to je asi jasné, když vidíš jakou dírkou to děťátko vyndají. Tým jsem měla skvělý, anesteziolog se mnou celou dobu mluvil a ptal se.
Druhý císař - 2× špatně napíchnuto, nakonec jsem cítila jak do mě řežou, bolest neskutečná, ale zase na druhou stranu jen chvilku - okamžitě mě douspali. Ženský u normálního porodu si zažijou hroší a delší. Přesto za mne ano - je to šetrnější pro dítě (alespoň co jsem se já doslechla) a stojí mi to za to vidět dítě hned, pokud je i možnost přiložení, je to úplně skvělý, než se najednou vzbudit bez břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
14.1.18 19:20

Měla jsem plánováný císař loni, taky spinál. Bylo to peklo. Cévkování hnus. Na sále mi lítal tlak, blila jsem asi třikrát. Operaci jsem necítila, ale blbě se mi dýchalo. Po operaci cca deset dní migrény jak prase, prý se stává. Raději deset normálních porodů než jeden císař. Fuj, ještě že už to mám za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
14.1.18 19:37

Měla jsem spinál. Nejdřív tlaky, pak mi 2 doktoři houpali po břiše, že jsem mylsela, že mi zlomí žebra. Pak mi odezněla anestezie, takže nesnesitelná mega bolest, když jsem měla otevřený břicho a měli mě šít. Pozvracela jsem se, pak mě připíchli do žíly a pak už jen tlaky. Miminko živé a zdravé, takže ta nepřekonatelná bolest byla skoro hned zapomenuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí