Bolest u kojence

1752
22.11.08 17:45

Bolest u kojence

Prosím o jakoukoli radu, pokud se Vám stalo něco podobného.
Mám pětiměsíčního syna, dopoledne si hrál v postýlce, nad kterou má pověšeny hračky. Najednou začal strašné plakat a pravá ručička mu zůstala bezvládná. Na pohotovosti v Praze Motole, nám řekli, že je to vykloubení vřetenní kosti a lékař jakýmsi hmatem se pokoušel, dát vše zpět. Pak udělal RTG, to je negativní. Dostali jsem radu, že pokud se to do pondělí neupraví, máme jet do nemocnice. Na netu jsem našla, že by měla bolest hned polevit, ale malej má pořád ručičku bez pohybu, jen hýbe prsty a jinak se ručičky nemůžeme dotknout, jinak pláče. Nemáte někdo podobnou zkušenost. Prosím o Vaše rady a zkušenosti. Moc díky všem! :!

Příspěvek upraven 11.10.15 v 20:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
22.11.08 19:10

Ahoj, volala bych na pohotovost. Kamarádky dcerka měla vykloubenou ruku cca v roce, jeli na chíru, tam řekli, že je ruka o.k., holka do večera bolestí nemohla rukou hnout, jeli na jinou chíru, tam řekli, že je ruka pořád mimo kloub. Nahodili ji a hned byla dcerka o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
23.11.08 22:14

MIlá Lasičko, díky za radu. Malej se naštěstí ještě odpoledne zklidnil, docela dobře v noci spal. Příroda a paralenový čípek pomohly a ráno už ručička nebolela, odpoledne si podrbal hlavu a večer v šest si celou ruku vítězoslavně nacpal do pusy. :D A mohl se uřechtat, když jsem mu jí vyndavala a říkala nenene! :D
Pro budoucí případy píši všem maminkám, kterým se přihodí něco podobného. Vydržte, ač se na netu píše, že bolest odezní hned. Miminko si pamatuje, že ručička bolí a chvíli mu trvá, než si ji troufne znovu použít (tato moudra nejsou z mé hlavy, ale z úst doktora ortopedie, kterému jsem ještě po příjezdu volala :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí