Kdo mohl vyrobit takový kočárek???

29
21.11.08 17:19

Kdo mohl vyrobit takový kočárek???

Holky, jdu si postěžovat, jaký blbý kočárek jsme koupili. :( Jedná se o kombinovaný kočárek značky Free line. Dneska jsem ho předělávala na sporťák a zjistila jsem, že to spodní stupátko vůbec nesedí s podnožníkem. Když se podnožník spustí, stupátko je schovaný za tím.

Tady je foto:

http://img220.imageshack.us/…10034nc4.jpg

A tak se ptám: jsem nenormální já, že mi to nelíbí, nebo oni, že to takhle mohli vyrobit??? Vůbec nechápu, jak si má malej dát nožičky na stupátko, když se k němu vůbec nedostane. :cry:

Ještě bych chtěla říct, že jsme s manželem zkoušeli ten podnožník zatočit ještě více dozadu, což se sice povedlo, ale podnožník má sloužit jako opěrka nohou, když bude směrem dozadu, tak si tím pomůžu akorát tomu, že malej by musel dát nožičky taky dozadu, aby se ke stupátku vůbec dostal. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4921
21.11.08 17:32

Rustynko, teď nevím jestli to třeba blbě nechápu, ten kočárek neznám, ale to co vidím na obrázku je klasická podložka nohou, která se má dát rovně a dítě na něm má nohy také rovně. Na to stupátko se nohy vůbec nedávají, alespoň u mého sporťáku to tak je, dá se polohovat do 3 poloh, dolů tu podložku nikdy nedávám. Tenhle podnožník dávám rovně, dítě má krásně nohy podložené a všechno je OK. Dolů ho vůbec nedávám ani u téměř 3 letého dítěte, ani u našeho 9 měsíčního. Podle mě je to v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
21.11.08 17:45

Tak jsem se koukla na fotky, jak to bylo u našeho sporťáku. Byl to Deltim a vypadalo to stejně. Přiznám se, že jsem o tom nikdy nepřemýšlela. Když jsem podnožník sklápěla, dcera měla nohy ve vzduchu. Vůbec jí to nevadilo. A mám pocit, že když seděla zadečkem až k opěrce, tak by na stupátko stejně nedosáhla. :D Stejně jsme sporťák od roku používali jen na výlety do přírody nebo do sněhu. U golfek to bylo jinak. Tam bylo stupátko funkční a využívané. Hlavně při nastupování. :P Takže tak. Asi bych se tím nerozčilovala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
21.11.08 18:14

Určitě máš pravdu, že se zlobíš, ale zase to asi moc nemá cenu :nevim: :D
Je to tím pádem zbytečný kus plastu,ale u používání vám to myslím zase tak vadit nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
21.11.08 20:33

Máme to u Dorjana stejně :evil: Je to pěkně trapný… Podle mě teda není moc zdravé, když má dítě nohy ve vzduchu a podložené na „ležáka“ je mít odmítá :roll: NO, naštěstí máme skvělý golfky Peréga, takže doufám, že nebudou velký chumelenice a odjezdíme s ním i zimu a Dorjan budu používat jen jako hluboký na mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
21.11.08 20:33

My měli teda jiný kočárek - Pierre Cardin Ultralight, ale vypadalo to podobně … jen u toho našeho se dala ta podnožka různě polohovat, má rozsah přes 270°, v krajní poloze dole se to jakoby připláclo zespodu ke kočárku, takže přístup ke stupátku byl bezproblémový… nejde to i u toho tvého? Nebo tohle je jediná možná poloha té podnožky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
21.11.08 21:52

Myslím že ta stupátka jsou takhle u všech…
alespoň jsem to tak prozatím vždy viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
21.11.08 22:39

tak mi u našeho free linu stupátku nemáme a nikdy mi tam nechybělo. Jako klasický sporťák jsme ho nikdy nepoužívali, ale jako vozítko pro dvě děti ho využívám do teď. Snese opravdu hodně.

apropo proč tahle úprava na zimu? Není to nepraktický?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
22.11.08 13:27

Máme Mutsy a je to tam taky takhle. Nejdřív jsem se nad tím taky trochu pozastavila, ale pak mi došlo, že tam prcek nohama stejně nedosáhne a používá to jen na vystupování a nastupování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
22.11.08 15:16

Já má kočárek Cam a tak je to stupátko zabudové tak, že se s ním hýbe stejně jako s tím podnožníkem (je přidělané k němuú, takže pohoda. Známá to ale měla přesně takhle a talky jsme to nějak nepochopily… proč tam tedy to stupátko je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pON
7
22.11.08 16:59

Me jen neni jasny jak jste ten kocarek vybirali a zkouseli, ze si vsimnete az kdyz mate koupeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
23.11.08 09:09

My máme DorJan, tam je to taky podobě. Ale ten podnožník se dá víc vyhnout - jakoby ho přimáčknu ještě víc dozadu, takže má ty nožky na tom stupátku. Nejde to ještě víc dozadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
23.11.08 11:47

No to je teda pěkně blbě udělané. To stupátko tam je ,aby si dítě mělo kam položit nožičky, ne aby mělo jak vylézt na kočár. My máme xlandera a je to v pohodě. Nedovedu si představit, že by malé pořád plandaly nohy ve vzduchu. Navíc myslím, že to ani není zdravé, když kupujete židli ke stolu pro dítě, taky vždy upozorňují aby nemělo nohy ve vzduchu, ale mělo si na co položit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
16.12.08 22:32

Tak my máme Cam Cortinu a stupátko krásně navazuje. Jestli ten kočár nevymýšlel nějakej chlap? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
17.12.08 09:11
Mmia píše:
Tak my máme Cam Cortinu a stupátko krásně navazuje. Jestli ten kočár nevymýšlel nějakej chlap? :)

záhada vyřešena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky