Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
potrebuju poradit jestli nevadi kdyz bude malej spat ve zkladaci cestovni postylce.manzel se o tu drevenou dneska oprel a ona praskla
tak jsme dali malyho do te cestovni a dali mu tam matraci z te normalni.ale potrebuju poradit jestli ho tam muzu nechat i nadale protoze ted nemame na novou postylku ale pokud by mu to nejak vazne skodilo tak ty penizky nekde sezeneme.
Pokud jste mu tam dali tu kvalitní matraci z dřevěné postýlky, tak to vůbec nevadí
Vždyť jde pouze o matraci a aby si nějak neublížil. Což v dnešních cestovních postýlkách myslím možné není.
Mi také spíme v cestovní postýlce, je kvalitní, bezpečná..má spoustu vychytávek-zvýšené lůžko,přebalovací pult, stříšku a síťku…atak;o)..mi jsme taky neměli na výběr(malá garsonka;o)..ale nemusíš mít obavy- zvlášt když máš kvalitní matraci;o)
dekuju za odpovedi jsem moc rada ze nemusime kupovat novou obzvlast ted kdyz uz jsou Vanoce za dverna
Emma spí v cestovní od narození a neměnila bych…na chalupě má dřevěnou a nechce tam spát-vrže,bouchá se do šprušlí a hlavně jak ji ukojím do spánku tak se mi mnohem lépe přendává do cestovní kde se jen ohnu a do té dřevěné jsem ji musela dávat hodně nahoru a skoro vždy se vzbudila.
Koupila jsem jí tam pohankovou matraci a je.
Navíc je všude ve svém-na dovči u moře,u babi…