capáčky ano?

146
20.11.08 09:58

capáčky ano?

dobré ránko.synátor se staví kolem nábytku zatím nechodí mám kotníčkové papučky ,ale nechce je.mám mu pořídit nějaké capačky z lehounkého prodyšného materialu nebo je to zbytečné? fakt nevím pora´dte a když tak jaké.Kdyyž byla dcerka malá a začínala ´tapkat tak nejprve bosa a potom právě kotníčkové papučky,ale snesla je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14079
20.11.08 10:03

My jsme začínali s ponožkama s protiskluzovou úpravou a bačkůrky až když chodil „pořádně“. Ale stejně to byl chvíli boj, než si na bačkůrky zvykl. Dneska stejně lítá většinou v punčocháčích nebo těch protiskluzových ponožkách.
Hlavně, aby to neklouzalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
20.11.08 10:08

Re: capáčky ano?

ryka píše:
dobré ránko.synátor se staví kolem nábytku zatím nechodí mám kotníčkové papučky ,ale nechce je.mám mu pořídit nějaké capačky z lehounkého prodyšného materialu nebo je to zbytečné? fakt nevím pora´dte a když tak jaké.Kdyyž byla dcerka malá a začínala ´tapkat tak nejprve bosa a potom právě kotníčkové papučky,ale snesla je.

Ahojky,

no synkovi je 10 měsíců, taky u všeho stojí, leze, ale ještě nechodí.Pořídila jsem mu kožené capáčky které jsem sehnala ve Sparkysu za 249,–…Jsou stejné jako na www.capacky.cz a jsem moc spokojená. Neklouže mu to, nožička se mu v tom nepotí a nepřekáží mu v pohybu. Měli jsme i protiskluzové ponožky, ale ty byli na nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
20.11.08 10:34

ahoj, ja capacky rozhodne doporucuju! my uz mame druhe :D
drzi puncochace, hreji, noha v nich neklouze, dobre se nazouvaji, ale nepadaji a jeste se mne libi :lol: :lol:

jen nolen capacky maji do pulky ledna 2009 pozastavenou vyrobu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
20.11.08 11:00

ahojky pokud se To staví tak capáčky pokud je většinou už ve stoje,jako chodí kolem nábytku tak doporučují bačkůrky s pevným kotníčkem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
20.11.08 11:04

A

Ahoj,

malá taky stojí a začíná obcházet, ale na tohle období pořizovat botičky ani papučky nebudu ANI kotníčkové prý se to nemá vysvětlovala nám to dr. ve cvičení. Děti si potřebují vytvarovat nožku (zatím je mají ploché prý všechny děti) a botičky údajně být v tomto období nemají to až později když se pustí a začnou chodit sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.11.08 11:25

Ahoj, souhlasím s výše uvedeným. Děti si pochodování kolem nábytku na boso - v protiskluzových ponožkách krásně tvaruji klenbu nohy. Proto se na toto období capačky ani jiné papučky nedoporučují.
Stejně tak jako se nemají vodit za ruce, chodit v chodítku a všechno to,co se většinou dělalo s naší generací..... :-)
Hezký den
 K.

• Citovat
  • Upravit
146
20.11.08 11:43

ano,ano právě takové capajdy si představuji ale kde je sehnat.viděla jsem za 650 ale to se mi zdá hoodně.jinak koukla jsem na stranky a mají tu výrobu fakt zastavenou tak nevím nevíte o nějakých stránkách?moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
20.11.08 11:53
ryka píše:
ano,ano právě takové capajdy si představuji ale kde je sehnat.viděla jsem za 650 ale to se mi zdá hoodně.jinak koukla jsem na stranky a mají tu výrobu fakt zastavenou tak nevím nevíte o nějakých stránkách?moc díky

Já jsem sehnala stejné jako jsou na www stránkách ve Sparkysu dole u Václavského náměstí, stály fakt jen 249 Kč, byla jsem překvapená. Podobné jsem viděla taky za 800,– :roll:
O jiných stránkách bohužel nevím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
20.11.08 12:02

Jukni na mimibazar např.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Holky u nás v diskuzi si je hodně pochvalují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
20.11.08 12:38

KÁjo díky na ty nolen jsem napsala tak doufám,že to bude ok.díky holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
20.11.08 22:21

Nám doporučovali na lezení protiskluzové ponožky nebo právě kožené capáčky, ale když se začíná stavět, tak pevné kožené kotníčkové sandálky (měli jsme Essi). V papučkách se viklá kotníček. Látkové papučky, až když pořádně stojí a chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí