Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mám takový dotaz beru clostilbegyt a vždycky po dobrání mě bolí podbřišek a vypadá to jako kdyby močák a po pár dnech to skončí,tak nevím ovulace to nejspíš nebude,protože ms nedostanu a musím pokaždé na vyvolávačku,nemáte s tím někdo zkušenosti,něco jsem se dočetla že by to mohly být cysty,bt neměřím chodím na směny takže to ani nemá cenu a za druhé mě to znervozňovalo a na kontrolní utz mě dr neposílá takže vůbec nevím co se tam děje
![]()
ahoj Zuzis, to by te ale doktor na ultrazvuk posilat mel! spravne by mel kontrolovat, jak na clostylgebyt reagujes, a pak jeste pichnout injekci, kdyz bude ovulace na spadnuti, abyste si mohli dobre naplanovat snazeni..takhle to neni od nej moc profi, byt tebou bych mu o ten utz rekla, ja byla kazdy cyklus clostylgebytu tak na 3 utz pro jistotu. cysta by to byt asi mohla, ale ja mela stejne bolesti a byla to prave ovulace, takze to muze byt i dobre znameni, ale prave i kvuli cystam by to peclivy doktor mel kontrolovat. drzim palce pri snazeni! ![]()
díky za radu,já ho brala už před šesti rokama a povedlo se nám hned první měsíc a taky žádnej utz
tak to gratuluju
jen co vim se ma brat max 3 mesice, preci jenom je to hormonalni zatez, tak je skoda nevyuzit vsech lekarskych moznosti, abys vedela, jak ti zabira a kdy se snazit..tak at to vyjde i tentokrat ![]()