bolesti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
7.3.10 16:06

bolesti

ahoj,jsem ve 4měsíci těhotenství a do porodu je ještě daleko.. :lol: ale přeci jenom chtěla jsem se optat na tu injekci při porodních bolestech???někdo mi říká že se platí jinej za :palec: s že né tak já nevím.díky za odpověd anach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44193
7.3.10 16:16

Myslíš nějakou injekci nebo epidurální anestezii? Rodila jsem v porodnici Brně-Bohunicích,tam epidurál nabízejí bez omezení a zdarma,na přání,pokud nebrání nějaké zdravotní důvody..

Taky jsem slyšela,že se za ni někde platí a v menších porodnicích,kde není trvale k dispozici lékař z ARA poskytují epidural jen omezeně,ze zdravotních důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
7.3.10 16:46

Známá nedávno rodila v Opavě a tam (ačkoliv to měla nařízenou lékařem kvůli něčemu v jejím zdravotním stavu) ji hradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
7.3.10 17:22

jo je to tak,v Opavě stojí 1400,já ji měla ještě zadara :lol:
každá porodnice to má jinak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
7.3.10 17:25

a je to lepší???co bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
7.3.10 17:28

u mě to byl s epi super porod!!!bez něj bych už nerodila-první jsem měla bez epi a nerada na něj vzpomínám :zed: druhý byl pěkný,rychlý a jsem si jistá,že díky epidurálu.
vpich nebolel,účinek začal ihned,je tu někde diskuze o epidurálu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
7.3.10 17:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
7.3.10 17:32

Ahoj,

rodila jsem v Podolí a epidural jsem nehradila…

Jinak mě při bolestech pomohl jen při tom prvním vpíchnutí látky cca na 1hod, po dalším připíchnutí už nepomohl… ale za tu hodinu jsem byla mooooc vděčná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.3.10 19:09

Ahojky,no já taky neplatila nic,ale mě nepomohl ani o píď,PA mi řekla,že se to prostě někdy stane,že to nepomůže.Já měla od záčátku hodně silné bolesti po 2-5 minutách,tak nevím jestli to nemělo třeba na to vliv.Takže při druhém ho nebudu chtít,ale uvidím jestli nezměním názor,až přijde na lámání chleba :lol: Ale v okolí neznám nikoho,komu by nepomohl,některé kámošky si i zdřímly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
7.3.10 19:38

porod se dá zvládnout i bez bolesti. Může to být krásný zážitek. DOporuučujui přihlásit se třeba na kurz jógy pro těhotné nebo podobný kurz, kde se člověk naučí lépe komunikovat se svým tělem a také jak zvládat bolest pomocí vhodných dechových technik… potom se dají kontrakce prodýchávat a není nutný žádný zádsah v podobě uklidňujících léků ani epiduralu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
7.3.10 20:13

Rodila jsem v Podolí,tam je epidural zdarma :palec:
Bohužel to šlo vše tak rychle,že než byly výsledky,jestli mi to můžou píchnout,už bylo pozdě.No dokážete si představit to zklamání a v tu chvíli zoufalství :zed: Ale i bez toho se porod dal přežít.Zvládla jsem to na jedničku :mrgreen: a potvrzuju,že o nástřihu člověk ani neví :wink: Určitě nemá cenu se z toho nervovat takhle dopředu.Užívej si těhotenství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.3.10 18:25

moc děkuji za všechny odpovědi..sem ráda že vás tady mám maminy a doufam že mi zase někdy pomůžete až si nebudu vědět rady :dance: jinak sem ze stráže pod ralskem…sem tu přistěhovaná a nemám tu moc přátel tak jestli je tady nějáká mamina na pokecik budu ráda…Anach :mavam: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí