Bolesti břicha

malka25
20.6.16 13:04

Bolesti žaludku

Ahoj, potřebovala bych poradit jsem v 6 týdnu těhotná a moc mě bolí žaludek jako by mi tam dal někdo pěstí nevolnost nemám jen ten žaludek děkuju za rady

Příspěvek upraven 20.06.16 v 13:06

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
malka25
20.6.16 13:08
@JayLee
@JayLee píše:
a co se tady ptas? :nevim: Mazej hnedka k dr to ti tu poradi všichni tady at na tebe jukne dr ;) to muze byt cokoliv

Ten mi poradil lizatka na nevolnost

• Citovat
  • Upravit
malka25
20.6.16 13:13

@JayLee ne ješte ne jen na ultrazvuku

• Citovat
  • Upravit
5215
20.6.16 13:23

V prvním trimestru to není nic nenormalniho, já též netrpěla ani u jednoho z děti na nevolnost v pravém slova smyslu ale jen bolavej žaludek.
Tvůj dr ma pravdu skus lízátka na žaludek někomu pomáhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
20.6.16 13:26

A tobe dal nekdo nekdy pesti do zaludku, ze vis jak to boli? Me ne, tak nevim, jakou bolest mas.
Neni to spis pocit tezkosti? Jako bys tam mela kamen?

• Citovat
  • Upravit
16694
20.6.16 13:55

@malka25 Zkoušela jsi třeba coca colu po troškách? Mě žaludek také dost bolel a jen díky cole jsem ten první trimestr a část druhého tak nějak zvládala. A pak tedy hodně často něco sníst. Stačí sousto, ale aby ten žaludek nebyl úplně prázdný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
20.6.16 13:58

Boplest bricha je nejhorsi bolest, dobra sluzba je doktor na telefonu, ma to oborova zdravotni pojistovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
20.6.16 14:16

Měla jsem to v prvním těhotenství stejně. Doktorka mi řekla, že je to vlivem těhotenství podrážděný žlučník. Prostě také nevolnost, ale tělo zareagovalo tímto způsobem. Měla jsem ho i mírně zvětšený. Nasadila jsem žlučníkovou dietu a vysledovala, co pomůže bolesti předejít-najedená nebo hladová, polosytá atd. ;) ale zmizelo to úplně až v druhém trimestru..přeji, ať je brzy lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malka25
20.6.16 14:27

Děkuji všem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat