Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V prvním trimestru to není nic nenormalniho, já též netrpěla ani u jednoho z děti na nevolnost v pravém slova smyslu ale jen bolavej žaludek.
Tvůj dr ma pravdu skus lízátka na žaludek někomu pomáhají.
A tobe dal nekdo nekdy pesti do zaludku, ze vis jak to boli? Me ne, tak nevim, jakou bolest mas.
Neni to spis pocit tezkosti? Jako bys tam mela kamen?
@malka25 Zkoušela jsi třeba coca colu po troškách? Mě žaludek také dost bolel a jen díky cole jsem ten první trimestr a část druhého tak nějak zvládala. A pak tedy hodně často něco sníst. Stačí sousto, ale aby ten žaludek nebyl úplně prázdný.
Boplest bricha je nejhorsi bolest, dobra sluzba je doktor na telefonu, ma to oborova zdravotni pojistovna
Měla jsem to v prvním těhotenství stejně. Doktorka mi řekla, že je to vlivem těhotenství podrážděný žlučník. Prostě také nevolnost, ale tělo zareagovalo tímto způsobem. Měla jsem ho i mírně zvětšený. Nasadila jsem žlučníkovou dietu a vysledovala, co pomůže bolesti předejít-najedená nebo hladová, polosytá atd.
ale zmizelo to úplně až v druhém trimestru..přeji, ať je brzy lépe ![]()
Ahoj, potřebovala bych poradit jsem v 6 týdnu těhotná a moc mě bolí žaludek jako by mi tam dal někdo pěstí nevolnost nemám jen ten žaludek děkuju za rady
Příspěvek upraven 20.06.16 v 13:06