Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je normalni, ze deloha trosku zaboli (24 TT)
?????
ano, spravne, uz zase hystercim
Ahoj Pudoslavo, já myslím, že je to normální!!!! V noci když se převracím z boku na bok tak mě pokaždé bolí břicho a řekla bych, že až dost to bolí. Takže buď v klidu bude hůř
![]()
To tě nechci strašit jen vím co teď mě všechno bolí a ještě bude
![]()
Ahoj
Ano, je to normální… ![]()
A být v Tvé situaci, doma a jen ležet, asi hysterčím úplně stejně… ![]()
Holky DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK
proč jen jsem nedala tu diskusi dřív
ufff
jen mi klidne napiste, jake vsechny neprijemnosti jeste muzu cekat, kdyz o nicvh budu vedet dopredu, nebudu z toho tolik vysilovat.
Pudli, já jsem měla od 5. měsíce tak bolestivé stahy a pořád se to stupňovalo a taky na dotyk mě bříško bolelo a taky jsem byla z toho špatná. Hlavní je, že se neotevíráš. Pokud máš podezření na zánět, nech si vzít stěry, já jsem je měla vždy negativní. Soucítím s Tebou, mám v živé paměti své proležené těhotenství. Tak občas nakukuju jak na tom jsi a máme to docela podobný. Tak Ti přeju ať máš i ten konec jako já. Rodila jsem 37+7, kdy mi praskla voda a za 3 hoďky byl malej na světě. Drž se!
ja uznavam ze jsem magor, a to jsem si malovala, jak budu racionalni … ale jak jsem byla neplodna, pomalu mi zacalo byt jasne, ze racionalni nebudu, ale je to horsi, nez jsem cekala. Do kontroly mi zbyva 10 dni a me se to zase zda dlouho.
PUDLI, vůbec se nedivím! Ale bude to dobré, určitě!!!
Už jsi zvítězila nad tolika riziky, že ted to prostě bude jen lepší!
Pudloslavo , schválně, kolik stihneš během těhotenství založit diskuzí…
Zdůrazňuju, že se ti nevysmívám, já ti tak rozumím…Mít já tuhle možnost během mého prvního těhotenství před osmi lety, tak zavařím net…Břicho mě bolelo tak jak popisuješ často.Připrav se snad ještě na pálení žáhy, nespavost, oteklé nohy (já se v létě nevešla do žádných použitelných esteticky přijatelných bot), bolesti zad…určitě mě ještě něco napadne. ![]()
Pak že to neletí, koukám, už 24tt, to je fajn.Měla bys založit ticker, ale asi tuším některé z důvodů, proč se ti do toho nechce.Ale na něm krásně uvidíš, jak je to těhotenství krátké…
Tak se opatruj, nejvíc se těším na diskuzi jsem 41+3, jak vyvolat porod… ![]()
Judy napsala bych to do nektere svoji starsi diskuse, ale uz tam nikdo nechodi
taky mi pocet mnou zalozenych diskusi zacina pripadat alarmujici
zaha obcas pali, ale co se deje mimo delohu me nenervuje, ale jak je deloha vetsi a vetsi … az budu mit delohu az po zebra, tak zacnu zahu resit.
vsimnete si kuprikladu, ze neresim tlak a cukrovku - a uzavrete sazky, kdy to prijde
V pohodě Pudli, jenom mě přijde, že jakmile se tu objeví nějaká taková diskuze tak i bez otevření vím, že je tvoje… Jenom piš a zakládej aspoň máme přehled jak ty naše prosbičky a držení různých částí těla působí. Dost často na tebe myslím a fakt držím co jen jde.
ADD téma diskuze - já mám teď už dělohu taky zatraceně citlivou, rozhodně o ní vím, jakmile sebemíň zapojím břišní svaly. Takže je to asi normální a v tvém případě rizikového těhu by se dalo i očekávat, že se to bude stupňovat. Ale 24tt to už je kus cesty, tak se držte holky (ani nevím proč myslím že čekáš holčičku - asi že jsou odolnější
)
Jo k té nekonečnosti čekání do další kontroly - na toto téma bych mohla popsat x stránek, je to nekonečné…
Fajn, tak já tipuju, že tlak a preeklapsie příjde měsíc před porodem… ![]()
Já sama nemůžu moc radit, mé těhotenství bylo učebnicové, a téměř do posledních chvil aktivní, takže takové ty mírné potíže jsem příliš nevnímala. Když si pokusím představit, co prožíváš Ty, musí to být psycho samo o sobě…a úpřímně, mě by asi brzo odvezli…takže jsi ještě dobrá. Jen mě ještě napadlo, teď budeš víc narůstat směrem dopředu a tak rychle, že se nestačíš zadaptovat na jiné rozměry a budeš pak břichem všude narážet a všechno shazovat a občas to taky ucítíš jako to přilehnutí a i to je normální
. A ke konci to bude hodně nepohodlné, dělohu budeš cítit všude, pořádně se nevyspíš a budeš pořád čůrat…
A nechci vidět počet založených diskusí, až se Ti prcek narodí, pod složkou „miminko“ a „kojení“ a „dětské nemoci“…
![]()
Už aby to bylo, že? Tak ať Ti to rychle utíká… ![]()
Ahojda Pudoslavo!!!!
Jen zakládej!!! Tvoje diskuse vždycky pročtu a protože jsem těhu poprvé, často v nich najdu odpovědi na svoje otázky
Břicho mě teď taky docela pobolívá, zejména v noci, když se chci převalit z boku na bok. Navíc se bojím, abych si nějak špatně nelehla a mimískovi neublížila.
Pudli, držím Ti palečky a hlavně buď v poho a nestresuj se!!!!! (Což se lehce radí, hůř provede
)
Pudli je to normál a radím ti, najdi si nějakou zábavu, nebo se picneš:) Pořád na to myslet a p řemýšlet o tom, to ten stav jen horší ![]()
Nedej bože, že vcelku podobné případny nakonec ještě mnohdy přenáší, což ti teda nepřeju ani za mák;)