Bolesti břicha - ovulace

komsomolka
31.8.23 08:40

Bolesti břicha - ovulace

Ahoj, míváte bolesti břicha při ovulaci? Přicházejí tyto bolesti před ovulací nebo s ovulací?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
98
31.8.23 11:00

Ahoj, já mám ovulační bolesti vždy. Takové křeče v podbřišku vystřelující až jakoby ke kostrči. Plus pozitivní ovulační test. To, kdy dojde k samotné ovulaci nevím, ale předpokládám, že mezi 24-48 hodinami potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
komsomolka
31.8.23 11:47

@Any219 ok, tak to mám podobně. bolí mě na vaječnících, bolesti až do zad. Vždy je to v době ovulace. Ovulační testy si nedělám a bazální teplotu neměřím. Ale nevím, zda jsou tyhle bolesti před uvolněním vajíčka nebo přicházejí s uvolněním vajíčka. Tak mě zajímají zkušenosti. Přáli bychom si miminko. Včera jsem měla bolesti a měli jsme i styk.

• Citovat
  • Upravit
89
31.8.23 12:12

Jo, mívám bolesti..dost silný, někdy neslučitelný s nějakou aktivitou, myslela jsem, že to je při tom prasknutí… podobně to bolelo, když praskla cysta, takže jsem si říkala, že od nástupu bolesti prostě vajíčko putuje..ale třeba je to blbě,. Testy jsem si nikdy nedělala, ale chvíli před tím nastupují ostatní příznaky..jako třeba vyšší libido a další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
31.8.23 14:46

@komsomolka myslím, že přicházejí před uvolněním vajíčka. Jak dlouho před ale fakt nevím. Nicméně styk v den těchto bolestí je určitě ideál. Pokud máš pocit, že už je to jakoby pozdě, tak to určitě není :) jedno mimi už takto máme :) myslím, že jste udělali maximum. hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
31.8.23 16:23

Také mám, já jsem podle bazální teploty a testů vypozorovala, že ovulace přichází nejspíš v době té největší bolesti. Pak folikul praskne a bolest ustane. Ale snažíme se 2 roky a nic, tak nevím, jestli ta bolest je OK. Podle doktorů ano, ale nevím, přijde mi to takové proti logice a přírodě, když to pak při sexu je nesnesitelné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí