Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, mám cyklus 38 dní, ovulace potvrzena digitálním ovu testem clearbkue 17.8, menstruace má začít 1.9. Vím, že se nemá, ale testovala jsem od 28.8 po podivných tlacích v podbřišku( jak při zánětu močaku) Již od 28.8 vidí duchy, vyzkoušela jsme 3 značky testů: mamatest10, lady max z dr Maxe a pepino. Na všech vidím duchy, myslite, že je reálné, že se povedlo. Hlava je šílená, snažíme se a jde mi to na mozek. Příkládám poslední test.
Tohle neni duch, ale carka
Od ovulace mas uz 13 dni, takze podle me neni brzo na test.
@Janča6 kéž by!!!
někde tady v diskuzím jsem četla, že u dlouhých cyklů je nereálné, aby bylo něco před ms vidět! Jen doufám že ms pozítří nedorazí a budeme “slavit” děkuji za příspěvek!
@Lotte_Lissa píše:
@Janča6 kéž by!!!někde tady v diskuzím jsem četla, že u dlouhých cyklů je nereálné, aby bylo něco před ms vidět! Jen doufám že ms pozítří nedorazí a budeme “slavit” děkuji za příspěvek!
Nejde o delku cyklu, ale o dobu od ovulace ![]()
@Barevné klubíčko snažíme se od ledna/23, kdy jsem moc neřešila ovulaci apod, ovulaci jsem začala testovat od 6/23. Už mám na čase je mi 31, každý měsíc nekonečné čekání 😅
Jasně pozitivní test
samozřejmě je vždy potřeba myslet na to že prvních pár týdnů je nejvíc nebezpečných každopádně potichu gratuluji
@ludmilaadamkova moc si to přejeme, snad se podařilo a MS už nedorazí!
@Lotte_Lissa píše:
@ludmilaadamkova moc si to přejeme, snad se podařilo a MS už nedorazí!
@korn123 doufám! Děkuji za odpověď. Jen ta čárka je taková světlá, snad s dalšími dny bude tmavnout/sílit. ![]()