Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím ze hodně záleží na konkrétním člověku který TČM provozuje. Ale za mě pokud nejsi těhotná tak proč to nezkusit.. ![]()
Já jsem měla problémy s vytoky a nepravidelnou MS asi 2 roky. Po půl roce léčby bylinkami a akupunkturou se vse srovnalo. A otěhotněla jsem poté hned na první pokus a těhotenství absolutně bezproblémové ![]()
@iitaka Je tak to mě těší. Já asi radši zkusím prvně ty bylinky než nějaký hormony, chemii a tak. Nesnažíme se dlouho, ale zatím to nevyšlo a já mám v sobě takovej blbej pocit, že přes všechny ty gynekologický problémy to ani tak dobře nepůjde. Proto bych si chtěla dát tělo dohromady a asi slyšet někoho, že mu bylinky, přírodní věci, tčm také pomohli.
Ja jsem hodne trpela na mykozy a pomohlo omezit ve strave co nejvice sladke… Jeste ted kdyz si dam hodne sladkeho, vrati se mi, takze si to hlidam. Gynekolog mi take doporucoval LactoFeel a skvele mi fungoval Rosalgin.
@Sněhurka18 jo ty cukry teď zkouším vyřadit 😀 ale je to boj mám pocit, že už je cukr fakt ve všem. Lactofeel mě šíleně pálí když si ho aplikuju, ale ten rosalgin je fajn pro ten si zajdu
Ja jsem mela takove paleni jeste, kdyz jsem brala antikoncepci - prakticky me bolel kazdy styk. Trochu pomahaly lubrigacni gely. Kdyz jsem antikoncepci vysadila, bylo to v najednou pohode. Byla to fakt uleva. Asi ty hormony nejak narusovaly prostredi v pochve :/
Ahoj máte někdo zkušenosti s tradiční čínskou medicínou a těhotenstvím? Popřípadě s produktem Zvelebení rumělkového pole?
Nebo nějaké tipy jak se zbavit neustálých mykoz a podráždí pochvy. Partner je přeléčen, otestován na kde co a je ok. Problém je kvůli mně a už mi nikdo z gynekologu nedokáže normálně pomoc. Plánujeme miminko ale díky tomuhle to prostě nejde.
Jsem už po jednom porodu který nadělal velké škody a od té doby se to takhle vleče