Tčm a těhotenství

Anonymní
28.8.23 16:48

Tčm a těhotenství

Ahoj máte někdo zkušenosti s tradiční čínskou medicínou a těhotenstvím? Popřípadě s produktem Zvelebení rumělkového pole?

Nebo nějaké tipy jak se zbavit neustálých mykoz a podráždí pochvy. Partner je přeléčen, otestován na kde co a je ok. Problém je kvůli mně a už mi nikdo z gynekologu nedokáže normálně pomoc. Plánujeme miminko ale díky tomuhle to prostě nejde.
Jsem už po jednom porodu který nadělal velké škody a od té doby se to takhle vleče

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
28.8.23 17:57

Tak jestli nejsi tehotna, v cem je problem..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.8.23 19:23

Myslím ze hodně záleží na konkrétním člověku který TČM provozuje. Ale za mě pokud nejsi těhotná tak proč to nezkusit.. :nevim:

Já jsem měla problémy s vytoky a nepravidelnou MS asi 2 roky. Po půl roce léčby bylinkami a akupunkturou se vse srovnalo. A otěhotněla jsem poté hned na první pokus a těhotenství absolutně bezproblémové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.23 21:14

@iitaka Je tak to mě těší. Já asi radši zkusím prvně ty bylinky než nějaký hormony, chemii a tak. Nesnažíme se dlouho, ale zatím to nevyšlo a já mám v sobě takovej blbej pocit, že přes všechny ty gynekologický problémy to ani tak dobře nepůjde. Proto bych si chtěla dát tělo dohromady a asi slyšet někoho, že mu bylinky, přírodní věci, tčm také pomohli.

• Citovat
  • Upravit
754
28.8.23 21:29

Ja jsem hodne trpela na mykozy a pomohlo omezit ve strave co nejvice sladke… Jeste ted kdyz si dam hodne sladkeho, vrati se mi, takze si to hlidam. Gynekolog mi take doporucoval LactoFeel a skvele mi fungoval Rosalgin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.23 08:18

@Sněhurka18 jo ty cukry teď zkouším vyřadit 😀 ale je to boj mám pocit, že už je cukr fakt ve všem. Lactofeel mě šíleně pálí když si ho aplikuju, ale ten rosalgin je fajn pro ten si zajdu

• Citovat
  • Upravit
754
29.8.23 20:30

Ja jsem mela takove paleni jeste, kdyz jsem brala antikoncepci - prakticky me bolel kazdy styk. Trochu pomahaly lubrigacni gely. Kdyz jsem antikoncepci vysadila, bylo to v najednou pohode. Byla to fakt uleva. Asi ty hormony nejak narusovaly prostredi v pochve :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí