Snažení - Září 2023

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4383
27.8.23 10:29

Snažení- Září 2023

Ahoj děvčata, zakládám novou skupinku. Minulý měsíc to nevyšlo, ale my se nevzdáme. 8) Přeji ať se v září konečně zadaří! :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
812
27.8.23 10:42

Ahoooj, moc děkuji za založení 🙈 všem držím moc palce, ať je září o něco pozitivnější 🍀 🤍
Já jsem dnes 3DC a od vysazení HA mám rok 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
27.8.23 10:45
@adruska27 píše:
Ahoooj, moc děkuji za založení 🙈 všem držím moc palce, ať je září o něco pozitivnější 🍀 🤍
Já jsem dnes 3DC a od vysazení HA mám rok 🤔

Někdo, kdo vysadil antinu potřebuje prostě víc času, než se tělo,,vzpamatuje" a začne samo pracovat :) Takže si myslím, že stále velká šance je. :srdce: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
27.8.23 12:30

Jsem tady:-) a doufám že září bude konečně náš měsíc❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
27.8.23 13:45

Ahoj, tak se taky pridavam. S manzelem se snazime uz rok a behem toho vsechny kamaradky otehotnely tak si rada popovidam tady:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
27.8.23 14:07

Tak se taky přidávám, snažíme se chvilku, na sobě ovulaci poznám i bez ovulačních testů, ale manžel má nějaké problémy kvůli lékům, tak je to trošku „boj“ 😔 🥺 ale třeba to vyjde🤍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
27.8.23 15:23

@Debbie95 mám to stejně, také všechny kamarádky otěhotněly a dvě už mají to štěstíčko v náruči 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.23 15:35

Ahoj holky měla bych dotaz dneska jsem 1DPO a není mi moc nejlíp od rána mám šílení bolesti podbřišku tak jsem zkusila tt a je tam 👻
Vím že jsem testovala moc brzo ale chtěla jsem se zeptat jestli se s tím už někdo setkal že by měl ducha na tt?
Nebo to je jen vadni tt?
Děkuji za odpovědi a omlouvám se za anonym 🙂

• Citovat
  • Upravit
112
27.8.23 17:33

@andruska27 i kdyz to kamaradkam moc preju a vim, ze budou skvele maminky co si prcky moc praly, tak je mi obcas doma smutno. Snad nam to vsem vyjde brzy taky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
27.8.23 19:02
@Anonymní píše:
Ahoj holky měla bych dotaz dneska jsem 1DPO a není mi moc nejlíp od rána mám šílení bolesti podbřišku tak jsem zkusila tt a je tam 👻
Vím že jsem testovala moc brzo ale chtěla jsem se zeptat jestli se s tím už někdo setkal že by měl ducha na tt?
Nebo to je jen vadni tt?
Děkuji za odpovědi a omlouvám se za anonym 🙂

Něco vidím. Jestli jsi 1DPO, tak je to ryska, pokud bude sílit, tak jsi měla ovulaci dříve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
27.8.23 19:52

@Debbie95 ano, naprosto rozumím 🥺 určitě vyjde! 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.23 20:36

@K.D.P. Děkuji moc zkusím počkat ještě pár dni pozitivní ovu test byl ve čtvrtek a v pátek tak uvidíme jinak děkuji za odpověď 😊 🍀

• Citovat
  • Upravit
4383
27.8.23 20:57

Škoda že není nějaký specifický příznak díky němuž by žena na tuty věděla že je těhotná. Dva dny mám žaludek na vodě, včera jsem měla zvláštní chutě na věci kterým jsem se vyhýbala obloukem, ( říkám si, jestli se tělo, hlava jen nevymýšlí )… dále, zvětšená prsa, protivná nálada (ale to před MS ) je normální… Jestli během dalšího týdne nepřijde MS, dělám test… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
28.8.23 10:13

Taky se presouvam. Dnes ms prisla, vysadila jsem 30.7. HA a jak jsem nevynechavala tak nejsem na ms zvykla a trpim jak zvire😅 takze dnes 1 DC. Chci zkusit ovu testy zda to po HA (7 let) naskocilo. :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
28.8.23 16:03

@Lu66 Jojo, taky bych ocenila třeba 3 dny po ovulaci nějaký jasný priznak, že to vyšlo, ale jak se znám já jsem schopna si vsugerovat snad vše😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí