Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JankaJCJ myslím si, že stačí v období kolem ovulace mít styk obden, pokud na to nechceš moc myslet ![]()
@ale2107 bohužel to mám teď takové rozházené, že ani nevím, kdy ovu mám.
@adrisb chápu naprosto! Máš ještě možnosti 🤍 hele, dohodli jsme se a už jsme objednaný na září 😍 přítel souhlasil, jsem tak rádaaaa
@adruska27 tak to je super
přeju hodně štěstí ať můžeš být zase víc v klidu😊
@JankaJCJ píše:
@ale2107 bohužel to mám teď takové rozházené, že ani nevím, kdy ovu mám.
U mě měření BT nebude asi úplně přesné, za noc se 1-2× budím na wc, ale jelikož máme jen půl roku na zkoušení, tak dost uvažuju aspoň nad Ovu testy (ty mi u druhé dcerky vycházely hezky). A to jsem ještě před 14 dny byla rozhodnutá, že to nechám osudu
a kolik ti je let, smím-li se zeptat? ![]()
@sojka20 hele už 39 let… právě jsem nikdy ovu testy nezkoušela… tak nad nimi uvažuji, aspoň orientačně, protože teď po zákroku ani nevím, jestli ovu vůbec probíhá … po porodech jsem ji vždy poznala podle bolesti a hlenu, jenže teď po revizi se nějak nemohu vyladit na svoje tělo… ach jo… děkuji za reakci
Taky se přidávám, sice zatím s čekáním na MS, která měla dorazit v sobotu ale s negativním testem z dneška. A i vzhledem k mé dnešní náladě, budeme pokračovat ve snažení i v září.
@sojka20 taky jsem to chtěla nechat osudu, ale ta prázdnota je tak velká, a já tak nějak cítím, ze až s tím čtvrtým budeme kompletní… nejhorší jsou vždy reakce typu, co chceš máš tři děti… paradoxní je, ze mi doktoři říkali, ze nebudu mít ani jedno, taky jsme si na první dcerku počkali 4 roky…
@JankaJCJ píše:
@sojka20 hele už 39 let… právě jsem nikdy ovu testy nezkoušela… tak nad nimi uvažuji, aspoň orientačně, protože teď po zákroku ani nevím, jestli ovu vůbec probíhá … po porodech jsem ji vždy poznala podle bolesti a hlenu, jenže teď po revizi se nějak nemohu vyladit na svoje tělo… ach jo… děkuji za reakci
A s doktorem jsi to nekonzultovala, jestli by ti třeba neudělal folikulometrii/hormonální profil, že to máš teď rozházené?
Naprosto tě chápu, takový kecy ještě po ukončeném těhotenství může vypustit snad jen v*l
My máme 2 holky a chtěli bychom ještě chlapečka, ale nikomu jsme o tom neřekli, protože by nám to vymlouvali ![]()
Holky, tak se oficiálně přidávám. Ta mrcha dneska přijela. Tak uvidíme během září. ![]()
@sojka20 no právě, paní doktorka se nějak netvářila, prý tomu mám dát čas … jenže je mi 39, že… úplně ti rozumím, když jsem čekala naši holčičku, tak manželovi rodiče se s námi přestali bavit, protože oni uznávají jen dvě děti… byla totálně vybojovaná, druhy screening v pohodě a pak přišel šok… nedaří se mi to pořád nejak zpracovat… vidím, že to taky nemáš jednoduché, moc vám přeji, aby vám to vyšlo ![]()
@JankaJCJ kamarádka měla teď v jednačtyřiceti první vytoužené dítě. Času máš…
Mohla bych se zeptat, jaký máš rozestupy? My bychom chtěli do dvou let, teda i do tří mi to přijde super z hlediska dětí (beru svou zkušenost z dětství).