Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bohužel to nevyšlo s mimi, ale ono to přijde nám všem ve správný čas. Přeji všem štěstí a úspěch, mimi k nám ve správný čas přijde
![]()
Holky, tak já se k vám snad brzy zase připojím. Dnes jsem vyfasovala antibiotika jako prevenci zánětu dělohy, jelikož prázdné vejce tam má hematom a už se trochu odlučuje a zítra nebo v pátek se jedu domluvit na revizi. Pak mám prý ideálně 2 MS počkat, ale já jsem tvrdohlavá, takže hned po první MS se chci začít snažit ![]()
@sojka20 píše:
Holky, tak já se k vám snad brzy zase připojím. Dnes jsem vyfasovala antibiotika jako prevenci zánětu dělohy, jelikož prázdné vejce tam má hematom a už se trochu odlučuje a zítra nebo v pátek se jedu domluvit na revizi. Pak mám prý ideálně 2 MS počkat, ale já jsem tvrdohlavá, takže hned po první MS se chci začít snažit
Tak ať jsi brzy v pořádku a snad to vyjde co nejdříve ![]()
Ahojky holky dalsi mesic co jsme se snazily a popravde ani naznak mam to dostat tento patek
a to jsem na to po ovulaci vubec nemyslela, a mam pocit ze se nezadarilo opet 😔 tak ja nevim co s mim telem je 😔ze se nedari i kdyz je to snazeni kratkou dobu ale i tak
@Najmonova2626 To mě mrzí, ale naděje tam do pátku pořád je. Jak dlouho se snažíte? Je to náročné na psychiku..
@angelina99 jenom pul roku ale vim ze jsem po potratu nekolik let a nevedela jsem ze uz predtim to bylo 50/50 ze muzu byt tehotna a doktor rekl ze uz je to ted sance po potratu mene a do toho mam problemy s psychikou 😞
Ahoj
Tak dnes něco bylo akorát nevím zda ovulace už proběhla, nebo proběhne. A zapomněla jsem zavolat na citologii, no tak kdyby byl problém ze vzorků výtěru, už by se doktor ozval. Když byla roční prohlídka v pořádku, jen bohužel to nevyšlo, tak snad příští rok něco pod stromeček vyjde všem co si to moc přejí. Všem co se povedlo gratuluji a nám ostatním hodně štěstí
![]()
Ahoj jak se všem daří?
Já to mám dostat každou chvíli za cca1/2dny. Před 2 dny byl sex to samozřejmě aby jsme nezničili sedačku gauče tak do mne a, někdy v době ovulace taky, ale na posteli a to taky do me. Tak jsem zvědavá, jestli zabere něco z toho.
Takhle blízko MS asi ne ![]()
@Kristy2023
Obor co chce dělat je pojištění v oboru auta to je jeho parketa, on je autar, konstruktér, inženýr a v 57 letech snad něco na živnostenský list sežene.
Viděla jsem přímo nabídku na ŽL pojišťovnictví 30000-100000 s provizi,
obor co má vystudovaný je vysoká škola strojírenství konstruktér a druhá je vojenská.
Měl dříve firmu automotiv vyráběli konstrukce na auta, tomu nerozumím nejsem autař jsem vyučená servírka a mám přerušení studování oboru podnikání s maturitou dálkové což si dodělám časem..
No každopádně insolvence za pár dní manželovi končí, až proběhne soud tak nemůže hned skočit do práce to by mohli brát i jako podvod a i by mu vzali důchod nejvyšší, musí počkat 14 dní po soudu oddlužení až to nabere právní moci, takže nejdříve v lednu může se někde zaměstnat, založit si živnost, nemůže být zaměstnán a navíc jeho nemoc mu nemůže dovolit někde pracovat i minimálně 6 hodin musí každou chvíli na záchod.
Chronova choroba je hrozná nemoc. Takže může třeba 3 hodiny doma na počítači pracovat a může být na telefonu.
Chce dělat pojišťovnictví přes obor auta, to je jeho obor, v tom dělal léta byl ředitel firmy. Má i kézera kurzy podnikání což jsou nejlepší, špičkový kurzy podnikání, já nevím jak se to píše.
Hele ono bude stačit i když přinese 20000 + mých 33000 + příspěvek na bydlení ( o který přijdeme jakmile začne vydělávat) +23000 invalidní důchod.
Tak jen 30000 mě stojí nájem + jídlo, kroužky, škola, půjčky no však víte internet každý má výdaje elektřina no tak musí se osvobodit od insolvence aspoň něco přinést do rozpočtu.
A četla jsem nabídku na pojištění za plat od 30000- prémie až 100000 mesicne na práce. cz
V pojištění bývají provize a když bude delat třeba i o2 nz ŽL tam jsou provize až 80000 já tam byla na pohovoru u všech operátorů kvůli i sobě když jsem sháněla si práci a už nevěděla co.