Snažení - Září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
3.9.23 14:11

Ja uz 4 pokus:/(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.9.23 14:13

@Taodsedla304 muze s tim byt spojeny i prujem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.9.23 14:18

@Audinka001 četla jsem u některých že ano. Já měla minulý cyklus pozitivní testy- méně ale a pak to odešlo s menstruací a měla jsem taky průjem asi 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.23 14:44

@Audinka001
Já měla taky průjem před tím, než jsem začala krvácet a i ten den. Vím určitě, že to nebyla žádná viróza nebo dietní chyba. Myslím si, že to bylo z toho, nejspíš hormony a pak i nervy, když jsem se dozvěděla, že těhu je neprosperující.

Ale třeba to není váš případ. Držím pěsti pro štěstí. 🙏🏼 ❤️

• Citovat
  • Upravit
2007
3.9.23 15:06

@Debbie95 ahojky ctu tvuj prispevek byla jsem jednou tehotna ale musela jsem ho dat pryc pritel si nasel jinou a byla to lepsi varianta, alke mohu rict ze tyden po oplodneni jsem nemohla jist, pit ani lzicka koli my nepomahala, prasky na ukonceni tehotenstvi jsem vyzvracela skoro nonstop spala, sest dni jsem nejedla a nepila a pak kdyz mi to davali pryc jsem byla na kapacce a rekli ze jeste jeden den tak bych byla na jipce bylo to uz davno :/ a ted se snazime s pritelem a nejde to a take vzdy cekam na nejaky priznak :( porovnani s prvnim se vzdy desim ze to nevyslo a taky ze jo :( bojim se ze uz nebudu mit sanci na mimco :/ vam drzim palecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.9.23 15:27

@Taodsedla304 tak to me mrzi:( kazdopagne gratuluju k nynejsimu pozitivnimu testu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
3.9.23 16:43

@Taodsedla304 gratuluji a držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.9.23 17:26

Tak mě pomalu končí mrcha, od pondělí budu zkoušet gynex kapky, mám je koupené už delší dobu, ale nějak jsem to nedorzovala a kvůli tomu, že před MS nebo i během ovu špiním, tak to třeba pomůže a třeba to pomůže i k mimi :srdce: takže bza cca 10-14 dní jdem na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
3.9.23 20:27

@Kerolajn17892 Ducha vidím 😍

@Nageny Já jsem 3DC :roll: Ovu testy dělám a merim i BT, tak snad se tento měsíc už zadari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.23 20:34

@Taodsedla304 krasa! To vypada slibne😍 ja rano nestihala, tak jsem si udelala ted vecer a na 10dpo nic moc, asi z toho nic nebude, tak treba priste :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.23 20:35

@veverkaterka98 me Gynex pred dvemi lety pomohl, nebo si to alespn myslim.. zacala jsem ho uzivat a ten cyklus jsem otehotnela, tak drzim palce❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
3.9.23 20:36

@Lu66 moje ovulacni testy - pak jsem testovala víckrát během dne… čárka musí být stejná nebo silnější než kontrolní, aby byl test pozitivní a pak ovulace přijde do cca 12-36 hodin :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.23 20:46

Jeste jsem to vyfotila s bleskem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.9.23 21:20

@Kerolajn17892 jeee, tak super! Tak uvidíme, za zkoušku nic😇 já na sobě ovulaci poznám, s manželem se snažíme teď druhý cyklus, takže je to ještě v počátcích. Spíš mě děsí to, že kvůli tomu, že bere léky, tak absolutně nemá chuť na sex a když už, tak už to není s tzv. „Happy endem“ :roll: Takže nás to ona trošku nervuje, protože si miminko přejeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.9.23 21:50

@Kerolajn17892 na té druhé fotce je to vidět lépe, já dělala odpo ještě a je to vidět o dost méně, až mě to znejistilo, tak to třeba mas stejně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí