Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Najmonova2626 Tohle mě moc mrzí… nemám na něj slov. Ale nebyl ten pravý. Drzim ti palce. Zasloužíš si štěstí ![]()
@VeseláBobina Jsme na tom stejně:) taky 3DC
. Tak tfuj tfuj. Jsem zvědavá a doufám, že si tady budeme za třeba 25 dní ukazovat pozitivní testy ![]()
@Taodsedla304 ja nevim, u me, kdyz se jednalo o tehotenstvi, a je jedno zda bylo prosperujici ci biochemicke tak jsem mela ovulacni vzdy skoro nebo plne pozitivni a na tehu byl dusik. ![]()
Tak ja jsem dnes tedy asi 1DPO🙂nicmene zajimalo by me jestli mate nektera zkusenost. Pri ovulaci bolest na prave strane, takze asi ovulace z te strany ale bohuzel tam nemam vejcovod, myslite ze i tak je sance? Uz sem slysela ze ten druhy vejcovod si to vajicko pretahne na svou stranu ale tezko rict. Jinak muj ovu test.
Ja dnes den termínu MS a test bohužel negativní. Šance už asi moc není.
Vždy tajně doufám, že to vyjde. Všem hodně štěstí!
@Sairi Hele taky jsem o tom četla, protože mám jen jeden vejcovod, ale těžko říct
ale šance určitě je ![]()
Tak já dnes už 10dc a chystám se lovit ovulaci. ![]()
Na to jsem vždycky tak natěšená!
Horší je pak to zklamání, že to zase nevyšlo.
Ahoj holky taky se přidávám, snažíme se už nějaký ten měsíc a minulý mi Benu ovulační testy vyšli krásné a tento měsíc pořád negativní…(Dr max )že bych hned druhý měsíc co sleduji ovu měla anovulační cyklus?
@Baruška1390 píše:
Ahoj holky taky se přidávám, snažíme se už nějaký ten měsíc a minulý mi Benu ovulační testy vyšli krásné a tento měsíc pořád negativní…(Dr max )že bych hned druhý měsíc co sleduji ovu měla anovulační cyklus?
Foceno 13 a 14DC. Minuly měsíc jsem žádný test neměla takhle silný a výrazný. Cítila jsem dole dost mokro- asi ovulacni hlen a silena chuť na sex
tak uvidíme jestli se zadarilo
![]()
Samozřejmě jsem to nevydržela
nadávám si, ale mít doma TT je normálně MUČENÍ. Kdybych si ho nedělala, tak teď třeba nejsem tak rozhozená. Přijde mi totiž, že moc nesílí. Dnes 11DPO, test dělán odpoledne po spánku po noční, kdy jsem spala asi 4-5 hodin, noční byla všelijaká, jezdily záchranky a nebyl moc ani čas odpočívat- tak si argumentuji, proč třeba nesílí. Tak nevím. Zas si říkám, ze je ještě čas. Křeče v podbříšku jsou už o něco menší, predtim byly šílený, až jsem měla strach, ale děsně mě pálila žáha
co myslíte? ![]()
@Taodsedla304 Chápu tě. Čárky máš pěkny
a když se testy dělají odpoledne, tak nemají asi takovou sílu, jak normalní, kdo ví. A ano, mít testy doma je za trest. Budu na tom uplně stejně. Ted mám ještě utrum jsem 4DC. Držím palce!