Snažení - Září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
2.9.23 16:06

@nikola4548 nějaký extra ne. Křeče v podbřišku, ty nejvíc, ale ty jsem měla i minule :nevim: a jinak poslední 3 dny mi nebylo dobře po jídle a dost mě pálila žáha. Prsa já mám citlivá a bolavá už od ovulace. Právě ze nic moc extra, takže jsem tomu nějak ani nedávala šanci. Uvidíme. Ty si už testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
2.9.23 16:22
@Taodsedla304 píše:
@nikola4548 nějaký extra ne. Křeče v podbřišku, ty nejvíc, ale ty jsem měla i minule :nevim: a jinak poslední 3 dny mi nebylo dobře po jídle a dost mě pálila žáha. Prsa já mám citlivá a bolavá už od ovulace. Právě ze nic moc extra, takže jsem tomu nějak ani nedávala šanci. Uvidíme. Ty si už testovala?

Chtěla jsem, ale nakonec jsem na to ve víru práce zapomněla :mrgreen: stejně v to moc nedoufam.. to by byl zázrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.9.23 17:08

Čauky všem :mavam: Také se snažíme. V srpnu jsem měla konečně MS od vysazeni HA, a podle appky, hlenu a pocitu bych měla
Zítra na svoje narozeniny ovulovat. Test také ukazuje dost silnější čárku než kdy předním tak uvidíme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.23 17:30

Ahoj všem. Tak se k vám holky snažilky taky přidávám i když zatím, jen jako anonym, protože nevím, jestli se snažit v září stihneme.
Již jsem těhotná byla, jenže od 5+2 se těhotenství nevyvíjelo a nakonec jsem začala krvácet. K tomu došlo teď ve čtvrtek, takže nevím, jak dlouho se budu čistit. Nicméně pokud bude potom vše v pořádku, chceme se s přítelem opět začít snažit co nejdříve.
Tak vám všem přeji, aby to brzo vyšlo a bylo vše v pořádku, tak jak má. ❤️

• Citovat
  • Upravit
1866
2.9.23 17:34
@Anonymní píše:
Ahoj všem. Tak se k vám holky snažilky taky přidávám i když zatím, jen jako anonym, protože nevím, jestli se snažit v září stihneme.
Již jsem těhotná byla, jenže od 5+2 se těhotenství nevyvíjelo a nakonec jsem začala krvácet. K tomu došlo teď ve čtvrtek, takže nevím, jak dlouho se budu čistit. Nicméně pokud bude potom vše v pořádku, chceme se s přítelem opět začít snažit co nejdříve.
Tak vám všem přeji, aby to brzo vyšlo a bylo vše v pořádku, tak jak má. ❤️

Ahoj Anonymní, já mám SP od včerejška, 8+3, taky se pak chceme ještě posnažit, ale doporučuje se nechat mezitím 1 MS, takže to bude snažení říjen nejdřív. Ach jo, taková byla radost z těch dvou čárek na testu a tak rychle je to najednou pryč :( Každopádně přeju rychlé zotavení a ať se ti co nejdříve opět poštěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.23 17:49

@Narysa
Taky jsem četla že se doporučuje jeden měsíc počkat. Také jsem četla počkat i 3 měsíce a také jsem četla snažit se co nejdřív a spoustu případů, kdy se holky menstruace už nedočkaly a vše bylo v pořádku. Samozřejmě uvidím jak mi bude. Jestli se vyčistím sama a jestli bude vše zahojené a tak jak má. Měla jsem asi i vyšší Hcg, kolem 600 den před tím, než jsem začala krvácet, takže uvidím, co mi řekne doktorka ve středu a zda mě pošle znova na krev… je to velké mrzení a zklamání. 😔 Já už jsem nedonosila podruhé, ale poprvé to bylo před 5 lety a ZT v 10tt a pak následovala kyretáž.
Tak doufám, že do třetice už to bude to správné, vše klapne tak, jak má a již se těhotenství podaří udržet až do konce.

I tobě přeji co nejrychlejší zotavení a poté co nejrychlejší poštěstění hlavně bez problémů a komplikací. ❤️

• Citovat
  • Upravit
4383
2.9.23 18:07

HOLKY! Je toto možné? Vyšel mi pozitivní ovu test! Jsem 5DC ( špinění, obvykle MS mám těch 5dni ) a cítím velikou potřebu na sex, tak mi to nedalo a: Mrkněte. Je pozitivní? 8o :D

PS: Fotky nic moc, ale jsem si na 101% jistá že druhá čárka jde vidět, jenom je slabší. test zopakuji i zítra a třeba se víc zvýrazní. Ale jsem z toho zmatená. Sotva mi to končí a že bych za pár dní ovulovala? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
2.9.23 18:55
@Lu66 píše:
HOLKY! Je toto možné? Vyšel mi pozitivní ovu test! Jsem 5DC ( špinění, obvykle MS mám těch 5dni ) a cítím velikou potřebu na sex, tak mi to nedalo a: Mrkněte. Je pozitivní? 8o :DPS: Fotky nic moc, ale jsem si na 101% jistá že druhá čárka jde vidět, jenom je slabší. test zopakuji i zítra a třeba se víc zvýrazní. Ale jsem z toho zmatená. Sotva mi to končí a že bych za pár dní ovulovala? :mrgreen:

Já tedy myslim, že je negativní :think: Není to jako u těhotenského. U ovulačního musí být čárka stejná nebo silnější než kontrolní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
2.9.23 18:57
@Ewista píše:
Já tedy myslim, že je negativní :think: Není to jako u těhotenského. U ovulačního musí být čárka stejná nebo silnější než kontrolní

Když jsem si ještě jednou přečetla letáček, tak taky si to myslím. Test budu další dny opakovat. Přece kdyby se ta OVU neblížila, čárka by nebyla vůbec ne. Poprvé testuji, tak děkuji za jakékoliv zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.9.23 18:59

@Lu66 čárka na oči testu je pokaždé. Jen když je ovulace musí být testovací stejně silná nebo silnější než kontrolní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
2.9.23 19:00
@NoeBi píše:
@Lu66 čárka na oči testu je pokaždé. Jen když je ovulace musí být testovací stejně silná nebo silnější než kontrolní

Vážně? Tak to moc děkuji. Budu testovat jindy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
2.9.23 20:15
@Anonymní píše:
@Narysa
Taky jsem četla že se doporučuje jeden měsíc počkat. Také jsem četla počkat i 3 měsíce a také jsem četla snažit se co nejdřív a spoustu případů, kdy se holky menstruace už nedočkaly a vše bylo v pořádku. Samozřejmě uvidím jak mi bude. Jestli se vyčistím sama a jestli bude vše zahojené a tak jak má. Měla jsem asi i vyšší Hcg, kolem 600 den před tím, než jsem začala krvácet, takže uvidím, co mi řekne doktorka ve středu a zda mě pošle znova na krev… je to velké mrzení a zklamání. 😔 Já už jsem nedonosila podruhé, ale poprvé to bylo před 5 lety a ZT v 10tt a pak následovala kyretáž.
Tak doufám, že do třetice už to bude to správné, vše klapne tak, jak má a již se těhotenství podaří udržet až do konce.I tobě přeji co nejrychlejší zotavení a poté co nejrychlejší poštěstění hlavně bez problémů a komplikací. ❤️

Já myslím, že se na to hned ten další měsíc ještě ani cítit nebudu, přece jen je to pro ženu rána, takže mi chvilku potrvá se s tím opět vyrovnat. Před první dcerkou jsem měla jeden SP, ale to bylo hned zkraje, jako opožděná menstruace, pak 2 SP před druhou dcerkou. No, tak uvidíme teď. Ale moc času na to snažení nemám, jednak kvůli věku a pak mi taky končí rodičák. Škoda, takhle to vycházelo moc pěkně a na první dobrou, aniž bychom se vůbec snažili. Tak nám držím oběma palce a budu moc ráda, když se ozveš, jak se daří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
2.9.23 20:28

@VeseláBobina @Alca8787 @ale2107 Holky, díky moc za rady a zkušenosti. Cytologie byla v červnu ok. Takže buď jsem teď zaléčila zánět a nebo to bude tou suchostí, tak uvidíme podle dalšího sexu, jak to bude vypadat, teď byla raději pauza :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
2.9.23 20:29

@Taodsedla304 Ten první test nevypadá jako duch, takový jsem měla 11DPO s druhou dcerkou, tak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
2.9.23 20:32

@Lu66 Já mívám takového ducha skoro celý cyklus, jen při ovu jsem měla 2 stejné čárky, nefunguje to jako u těhu. testu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí