Kolik stojí CAR?

Anonymní
27.8.23 11:30

Kolik stoji CAR?

Ahoj holky, je mi 35 a 1,5 roce nas s manzelem ceka CAR. Budu mit zadanku od gynekolozky. Co jsem se ale nestacila zeptat ci vygooglit, co se vsechno pripadne plati a co jde na pojistovnu? Neni to pro nas financni problem, jen bych to chtela vedet s jakymi sumami pocitat, zejmena kdyz by doslo na IVF ci IUI. Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65393
27.8.23 11:34

Každý CAR má na stránkách cenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20901
27.8.23 11:40
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je mi 35 a 1,5 roce nas s manzelem ceka CAR. Budu mit zadanku od gynekolozky. Co jsem se ale nestacila zeptat ci vygooglit, co se vsechno pripadne plati a co jde na pojistovnu? Neni to pro nas financni problem, jen bych to chtela vedet s jakymi sumami pocitat, zejmena kdyz by doslo na IVF ci IUI. Dekuji.

Tě velmi přesné budou informovat v CARu na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
27.8.23 11:51
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:

Je to individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.8.23 12:05

Můžeš zaplatit jen poplatek za vstupní prohlídku nebo tam taky nechat půl milionu……

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.23 13:08

To záleží na tom, o jaký zdravotní problém půjde.
Můžete tam nechat měnší částku do 15 nebo 20 tisíc. Stejně jako částky okolo 60-70 tisíce a to mluvíme o pokusech IVF na pojišťovnu.
Zda máte nebo nemáte žádanku od lékaře v tomhle případě nehraje moc roli.
My tam zatím nechali téměř 300 tisíc a dítě nemáme a asi ani mít nebudeme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.23 13:46

Jak pisi holky nade mnou, je to hrozne individualni.
U nas zadny zdravotni problem, presto 3× IUI, 1× IVF (ET nevysel, vysel 1. KET), + mame zmrazeno 6 embryii, celkove cca 65 tisic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.23 15:54
@Anonymní píše:
To záleží na tom, o jaký zdravotní problém půjde.
Můžete tam nechat měnší částku do 15 nebo 20 tisíc. Stejně jako částky okolo 60-70 tisíce a to mluvíme o pokusech IVF na pojišťovnu.
Zda máte nebo nemáte žádanku od lékaře v tomhle případě nehraje moc roli.
My tam zatím nechali téměř 300 tisíc a dítě nemáme a asi ani mít nebudeme.

Dekuju za info. To me moc mrzi, ze se vam jeste nezadarilo :,( Budete to jeste zkouset dal? Kolik pokusu v CAR mate za sebou?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.23 16:21

Máme 3 na pojišťovnu a asi 4 nativy bez pojišťovny. ze všech těch pokusů vzešlo jedno jedinné embryo.

• Citovat
  • Upravit
8664
27.8.23 20:06

1.IVF 25 tis, 2. IVF 16500, 3. IVF 10000 (nebylo co oplodňovat), 4. IVF 46000 jako samoplátci, ET, 1 kompaktovaná morulka - aktuálně 30tt + jedno embryo v mrazáku.

Žádanka je k ničemu, není vůbec potřeba. Každý CAR má jiné ceníky, navíc záleží na tom, co budete potřebovat za procedury. To, co je pro jiné páry nezbytností může být pro vás k ničemu a naopak. Cenu ti řekne přímo CAR až bude vědět, do čeho půjdete a do čeho ne. Levná sranda to není, ale k čemu jsou peníze, když nemáš to, po čem opravdu toužíš - dítě. Navíc v průběhu jeho/jejího života to dítě pak stojí mnohonásobně víc. Je to takový trénink na ty výdaje, co ještě přijdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
28.8.23 09:51

Tak u nás šlo o IVF, stálo to 62000 + léky asi 10000, pokus byl na pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.23 10:29

Já měla vlastní vajíčka i spermie. První IVF mě stalo 20.000,–, druhé 31.000,–, tam mám jedno zamražené, proto dražší. Natalart v Plzni

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.23 10:30

Ještě dodám v 39 letech, takže s příspěvkem od pojišťovny

• Citovat
  • Upravit
22907
28.8.23 10:51

My jsme chodili k Apolináři v Praze, nakonec prošlo IUI, nic jsme neplatili, kromě doplatků za recepty.. (10let zpátky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10984
28.8.23 13:17

IUI si už ani nepamatuji cenu, ale byl to pakatel..loni v tuhle dobu jsem IVF procházela, nás to vyšlo asi na 31 000, neměli jsme tedy nic k mrazení, vyšlo z toho 1 embryo. A bylo to na pojistovnu, samoplatci jsme nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí