Opožděná MS a bolest břicha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
27.8.23 16:56

Opozdena MS a bolest bricha

Ahojte holky,

dnes ma 30DC, vetsinou mam 27/28 DC. Dnes jsem testovala a vysledek testu negativni. Uz 4. den me boli bricho jako bych to mela dostat. Spineni a krvaceni jinak zadne. Jine priznaky take nic. Mohu jeste doufat, ze by to mohlo byt tehotenstvi? Co myslite? Mela to nektera z vas podobne?

Dekuju za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
27.8.23 16:57
@Nino91 píše:
Ahojte holky,

dnes ma 30DC, vetsinou mam 27/28 DC. Dnes jsem testovala a vysledek testu negativni. Uz 4. den me boli bricho jako bych to mela dostat. Spineni a krvaceni jinak zadne. Jine priznaky take nic. Mohu jeste doufat, ze by to mohlo byt tehotenstvi? Co myslite? Mela to nektera z vas podobne?

Dekuju za odpoved :)

Nemyslím si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.23 18:02

Jsme natom stejně, ale já mám nepravidelnou ms bez léků, takže těžko říct ale mám bolesti prsou, nohou a nafouklé břicho a bolesti jako při ms taky mě napadlo jestli můžu být těhotná ale pravděpobnost je malá, u vás to může být opožděné stres, nebo namáhavou prací, nebo výkyvy hormonů, ještě bych počkala s testováním to je brzi

• Citovat
  • Upravit
15.5.24 21:05

Opožděná Ms

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Mám bolesti v podbříšku jako bych měla dostat ms už asi přes týden, ale pořád nic, už v práci jsem si říkala konečně a zase nic. :roll: Mám 16 dní zpoždění dc 44. Ms jinak pravidelná. Tt jsem si dělala ve 12 a 15. den opoždění vyšel negativní. Děkuju :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí