Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky,
dnes ma 30DC, vetsinou mam 27/28 DC. Dnes jsem testovala a vysledek testu negativni. Uz 4. den me boli bricho jako bych to mela dostat. Spineni a krvaceni jinak zadne. Jine priznaky take nic. Mohu jeste doufat, ze by to mohlo byt tehotenstvi? Co myslite? Mela to nektera z vas podobne?
Dekuju za odpoved ![]()
@Nino91 píše:
Ahojte holky,dnes ma 30DC, vetsinou mam 27/28 DC. Dnes jsem testovala a vysledek testu negativni. Uz 4. den me boli bricho jako bych to mela dostat. Spineni a krvaceni jinak zadne. Jine priznaky take nic. Mohu jeste doufat, ze by to mohlo byt tehotenstvi? Co myslite? Mela to nektera z vas podobne?
Dekuju za odpoved
Nemyslím si.
Jsme natom stejně, ale já mám nepravidelnou ms bez léků, takže těžko říct ale mám bolesti prsou, nohou a nafouklé břicho a bolesti jako při ms taky mě napadlo jestli můžu být těhotná ale pravděpobnost je malá, u vás to může být opožděné stres, nebo namáhavou prací, nebo výkyvy hormonů, ještě bych počkala s testováním to je brzi
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Mám bolesti v podbříšku jako bych měla dostat ms už asi přes týden, ale pořád nic, už v práci jsem si říkala konečně a zase nic.
Mám 16 dní zpoždění dc 44. Ms jinak pravidelná. Tt jsem si dělala ve 12 a 15. den opoždění vyšel negativní. Děkuju ![]()