Sex před KET

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.8.23 23:25

Sex před KET

Hezky večer..je tu nějaký odborník na tohle tema? Jsem naprosto zdravá, absolvovali jsme s manželem IVF skrz jeho problémy..hned první ET vyšel..dite má už věk na pořízení sourozence:-)..
Teď k věci- v pátek jsem byla na kontrole před KET..dle doktorky by ovulace měla být cca dnes, zítra jdu na kontrolu s tím, ze pokud to bude vše v pořádku, píchnou injekci a za 5-7 dni KET…
Dnes jsme měli s manželem pohlavní sex se vsim všudy a zitra by mi mohli píchnout injekci před KET..je mi jasne, ze zitra by nic nepoznali..předpokládám ze ani za tech 5-7dni při KET….?

Aby se nemohlo stát to, ze bych třeba z tohoto pohlavního styku otěhotněla a pak mi za tyden byl proveden KET…nebo by už při sonu přímo pred KET něco poznali a embryo by nezavedli?

Nutno rict, ze přes 2 roky se s manželem vůbec nechranime a neotehotnela jsem, mel 1%morfologie. Na předchozí kontrole mi řekli, ze žádný režim není nutný, tudíž je jedno jestli budeme nebo nebudeme mít nechráněný pohlavní styk.
Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
252
27.8.23 23:48

Ahojky, moc nechapu, jakou injekci by ti meli pichnout? Vetsinou se picha ovitrelle/pregnyl, ale to se picha pred ovulací.
Pred ketem nic nepoznaji. Na utz lze neco videt az pri hodnote nad 1000j HCG. Pokud se 2roky snazite a nic, je stejne mala sance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.23 23:55
@Jane1010 píše:
Ahojky, moc nechapu, jakou injekci by ti meli pichnout? Vetsinou se picha ovitrelle/pregnyl, ale to se picha pred ovulací.
Pred ketem nic nepoznaji. Na utz lze neco videt az pri hodnote nad 1000j HCG. Pokud se 2roky snazite a nic, je stejne mala sance.
Řekli mi, ze píchnout injekci aby tělo oblbli s tím, aby navodili tělu “pocit těhotenství” a pak zavedou 5denni embryo..nicméně jsem si celou dobu myslela, ze mám ovulaci daleko dřív..mám cyklus 28 dni a 13.den to pořad vypadlo ze ovulaxe proběhne až 16-17.den..
  • Citovat
  • Upravit
252
28.8.23 08:58
@Anonymní píše: Řekli mi, ze píchnout injekci aby tělo oblbli s tím, aby navodili tělu “pocit těhotenství” a pak zavedou 5denni embryo..nicméně jsem si celou dobu myslela, ze mám ovulaci daleko dřív..mám cyklus 28 dni a 13.den to pořad vypadlo ze ovulaxe proběhne až 16-17.den..

5denni embryo se transferuje 5.den po ovulaci. Jsi si jista, ze jsi ovulaci u mela? Injekce ovitrelle/pregnyl obsahuje tehotensky hormon HCG a spousti ovulaci do 36h od aplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.23 09:42
@Jane1010 píše:
5denni embryo se transferuje 5.den po ovulaci. Jsi si jista, ze jsi ovulaci u mela? Injekce ovitrelle/pregnyl obsahuje tehotensky hormon HCG a spousti ovulaci do 36h od aplikace.

Tak předpokládám ze vi, co mají dělat :-) neřekla jsem, ze to bude jedna z těchto injekci. Nevim jak se jmenuje to, co se picha před KET, ale bylo mi řečeno, ze to tělo potřebuji oblbnout s tím, aby navodili pocit těhotenství a pak proběhne KET. Jinak tomuto říkají přirozený KET-bez jiných dalších léků..čekám jen na chvíli, kdy budu mít dominantní folikul a výšku sliznice alespoň 7mm..pak prý píchnout a za 5-7 dni transfer..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex