Bolesti břicha při čekání dvojčat

Anonymní
9.3.12 18:25

Bolesti břicha u dvojčat

Holky myslíte že u dvojčat pobolívá podbřišek se vzrůstajícím těhotenstvím víc než u jednoho miminka? Jsem v 19. tt a je to čím dál citelnější, snad jen kdybych ležela, nebolelo by mě nic :nevim: Někdy mě bolí až v pochvě.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
9.3.12 18:57

Mně bolelo břicho jako pes..nejen břicho, bolelo mně všechno.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.3.12 19:05

stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.12 19:34

fakt? tak mám být v klidu?

• Citovat
  • Upravit
20557
9.3.12 19:37
Anonymní píše:

Být tebou tak bych v klidu byla. To co nastane po vylodění je mnohem větší fičák..Takže radím hodit nožky hore a užívat volna a klidu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
9.3.12 19:42

Já ležela (musela jsem) celý těhu a teda stejně mě vše bolelo… Teda cca od 25.TT jsem měla od doktora podpůrný břišní pás, když jsem stála, nebo chvíli šla, tak to dost pomohlo, že to břicho tak nebolelo a netahalo a hlavně byla to fakt úleva pro záda!!!!

Vydrž… bude hůř :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.12 19:54

carrinko takže ti taky břicho bolelo kvůli tomu obsahu a prostě když jsi šla nebo déle stála, tak se ozvalo?

• Citovat
  • Upravit
10872
9.3.12 20:10
Anonymní píše:
carrinko takže ti taky břicho bolelo kvůli tomu obsahu a prostě když jsi šla nebo déle stála, tak se ozvalo?

jojo, teda mě bolelo, i když jsem ležela… prostě při dvojkách se děloha víc rozpíná a já trpěla bolestma spodku snad od 6. týdne až do porodu!!! Najednou lup a bylo to horší jak bolest při slepáku :cert: O ten pás zažádej, gyndař mi na něj dal normoš poukaz do zdr. potřeb, abych ho nemusela platit, jinak stojí do cca 500 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.3.12 20:27

a ta stydka kost, nemohla jsem vyjit dva schody, aniz bych brecela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
9.3.12 20:56

joo mě taky bříško bolelo a celkové si myslím,že se to těhu snáší hůř než u jednoho,přece jenom,ta zátěž :roll: dnes jsme jeli na nákup a do porodu už na vše kašlu,lehla jsem doma a sotva se ještě hnu,otoky,bolesti zad,no je to síla… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3338
9.3.12 21:14
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
Být tebou tak bych v klidu byla. To co nastane po vylodění je mnohem větší fičák..Takže radím hodit nožky hore a užívat volna a klidu.. :mrgreen:

:mrgreen: :potlesk: :mrgreen:
Krásně napsané, cítím to stejně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.12 06:40

holky děkuji za vaše příspěvky,moc mně to pomohlo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...